שובב בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שובב בגן
    בולי בילבולי
    17/06/2010

שלום אני אמא לילד בן 4.5 שלומד בגן עיריה.
    במחצית השנה הפנתה הגננת את תשומת ליבי שהילד מתקשה לשבת לעבוד ליד השולחן עובר ממשחק למשחק מתקשה לקבל מרות ומתקשה לשבת בריכוז.
    בהמלצתה פנינו לאיבחון אצל פסיכולוגית ילדים של הקופה והיא התרשמה שהוא בוסל מבעיות קשב וריכוז והמליצה על מרפא בעיסוק.
    כרגע אנחנו ממתינים לתחילת טיפול.
    הבעיה שעומדת על הפרק כרגע שהילד שובב יותר מן הרגיל בגן.
    ביקשתי מהגננת שתתן לי ממש מיקרים והתנהגויות שלא מקובלים עליה ואני ידבר איתו .
    אז בשבועים שהבטחתי ארטיק בכל סוף יום שהגננת אומרת שהיה בסדר הוא יקבל זה עבד טוב.
    עכשו כשהוא לא מתנהג בסדר הוא יודע שהעונש הוא שלא הולכים לגינה או לבריכה באותו היום.
    ואז לא רק הוא סובל כי יש עוד ילדים במשפחה שנשארים בבית(אני לבד איתם) אז אין אפשרות שהם ילכו.
    אני עושה בסדר? כמה זמן להמשיך ככה? איך יהיה בקיטנה? אני חוששת שגם שם הוא לא יהיה קשוב.
    איך להמשיך ?
    סליחה על האורך ותודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שובב בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שובב בגן

סמדר ריינר
    17/06/2010

שלום לך,
    לא הייתי נוקטת בדרך של עונשים כי הם גורמים להשפלה ועלבון ולא עוזרים, כמו שאת רואה. לכן כדאי להמשיך בחיזוקים חיוביים כשכן יש התנהגויות חיוביות.
    ייתכן שההחמרה שחלה בזמן האחרון קשורה לסיום הגן, ולקושי של הילד להכיל את הפרידה, לכן יש ימים קשים יותר. נסו לדבר גם על הקושי הריגשי, ובכל מקרה אין צורך לעבור לעונשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו