בכי מסבא וסבתא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי מסבא וסבתא
    ד
    17/06/2010

שלום.
    בתי בת שנתיים.
    כל יום בעלי מביא אותה לגן ואני מוציאה אותה מהגן, מלבד יומיים בשבוע שבהם אני לומדת ואז הסבים מוציאים אותה (פעם אחת אבי ופעם אחת אמו של בעלי)
    כל פעם שאחד מהם בא לקחת אותה היא פורצת בבכי קורע לב, ממש צורחת.
    זה נמשך כמה דקות ואז היא נרגעת, ושניהם מספרים שכשיוצאים מהגן יש לה מצב רוח טוב, היא משחקת איתם והכל בסדר.
    בהתחלה חשבתי שזה זמני והיא תתרגל, אולם עברו כבר 8 חודשים ואין שיפור.
    שניהם מאוד אוהבים אותה ומטפלים בה במסירות. לא ברור מדוע היא בוכה כל כך שהיא רואה שהם באו לקחת אותה.
    כל פעם אני אומרת לה מראש מי יגיע היום לקחת אותה, שלא תהיה מופתעת. ניסינו גם תקופה מסוימת שהם יביאו איתם לגן בובה, ספר, או חפץ כלשהו מוכר מהבית, אבל זה לא עוזר.
    זה גורם למבוכה רבה אצל הגננות וחוסר נעימות אצל הסבים. גם הורים בגן אומרים לי ש"הילדה צורחת כשסבא או סבתא באים לקחת אותה"
    מה אפשר לעשות?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי מסבא וסבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי מסבא וסבתא

סמדר ריינר
    17/06/2010

שלום דנה,
    מדובר בסך הכל בילדה בת שנתיים. ילדים בגיל הזה וילדים בכלל זקוקים לקביעות. הקביעות היא חלק ממה שבונה אותם מבפנים ועוזר להם להתהלך בעולם בצורה בטוחה.
    הסידור הזה שכמעט כל יום מישהו אחר מוציא אותה מהגן הוא לא טוב עבורה.
    אני לא יודעת מה להגיד לכם לעשות כי אני מבינה שיש לכם את האילוצים שלכם, אבל אולי כדאי שתנסו להתארגן אחרת לשנה הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו