מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקשנותגליה18/06/2010
הילדה שלי בת ארבע וחצי ילדה מקסימה חברותית הכל בסדר איתה אבל בבחירת בגדים כל החלפה יוצרת מתח בבית כל מה שאני מכינה לה להתלבש לא טוב לה ניסיתי דרך של בחירה בין שני פריטים זה גם לא עוזר לפעמים הבגדים לא מתאימים למזג האויר והיא לא מקשיבה לי אנא עיזרו לי
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקשנות
סמדר ריינר18/06/2010שלום גליה,
לא כל כך ברור לי מה בדיוק קורה. האם כשאת נותנת לה בחור לבד -זה לוקח שעות ושם דבר לא טוב לה, או כשאת בוחרת לה- לא מסכימה.
אם זו האפשרות השניה, זו שאלה מי העקשנית ביניכן. למה את מתעקשת איתה בעצם? שתלבש משהו שלא מתאים למזג האוויר, עכשיו קיץ בלאו הכי, תני לגננת שקית עם בגדי החלפה, כשיהיה לה חם שיחליפו לה. חבל על האנרגיה על הבוקר.
היא רוצה להיות עצמאית ולבטא את טעמה בבגדים - תני לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקשנות
גליה20/06/2010אני הבנתי שצריך לתת לה לבחור ולתת לה להתבטא וכניראה שעשיתי זאת יותר מדי אבל היא בוחרת עכשיו חולצה ארוכה גורבת גרבים בנוסף כל בגד שאני מביאה לה אבל כל בגד שתלבש בבית אחרי מקלחת לא מתאים לה אני מביאה לה בגדים נוחים וזה לא מתאים לה יש לי תחושה שהיא עושה לי דווקא הרי לא יתכן שכל בגד לא טוב לה אני לא מתעקשת איתה אני די רכה איתה אבל מה עושים שבגד שהיא בוחרת לא מתאים לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקשנות
סמדר ריינר20/06/2010שלום גליה,
מה זאת אומרת היא בוחרת בגדים שלא מתאימים לה? קטנים עליה? אז למה הם בארון שלה? לא מתאימים לעונה? אז מה? למה את מוצאת צורך להתערב בזה? בוודאי שהיא עושה לך דווקא. השאלה למה זה כל כך מפריע לך. נניח שהיא לובשת בגדים שלא מתאימים לה, וזה רק כדי לעשות לך דווקא. הרי ברור שמתי שזה יפסיק להטריד אותך כל כך, גם תיגמר לה ההנאה לעשות לך דווקא.
אני באמת מציעה לך להניח לה לבחור מה שהיא רוצה גם אם לדעתך זה לא מתאים לה. חבל להוציא על זה כל כך הרבה אנרגיות. חשוב, כששמים גבולות בבית לבחור על מה להתעכב ועל מה לא. נושא הבגדים הוא לא נושא כזה, בטח לא בקיץ, זה לא שהיא הולכת להתקרר או משהו כזה, מקסימום יהיה לה לא נוח או שהיא תראה משונה, אז מה?
אם תחליטי להניח לזה לתקופה, זה יעבור לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)