הבאת ילד מנישואים קודמים לחתונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבאת ילד מנישואים קודמים לחתונה
    משה
    19/06/2010

שבוע טוב,
    אני מתחתן בקרוב בשנית והייתי רוצה להתיעץ לגבי הכנה של הילד שלי (מנישואים קודמים). איך ניתן להכין אותו לחתונה? הוא בן חמש...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת ילד מנישואים קודמים לחתונה.

סמדר ריינר
    19/06/2010

שלום משה,
    קודם כל מזל טוב.
    לא ציינת האם הילד מכיר את החברה שלך, כמה זמן הוא מכיר, באיזה אופן וביאזו אינטנסיביות ביליתם יחד וכו'.
    אם הילד מכיר אותה היטב, יודע שאתם גרים יחד, רגיל אליה, יצאתם לבילויים משותפים ,יש לו קשר טוב איתה וכו' - אז יאן כאן שום בעיה מיוחדת, ואני מניחה שיהיה לו טבעי יחסית כשתודיע לו שאתה והחברה אוהבים אחד את השנייה ואתם מתחתנים. אם ישתנו דברים בחייכם אחרי החתונה כדאי להכין אותו לכך - לספר לו על שינוי במגורים, איך זה ישפיע עליו, איך ייראה הבית, איפה יהיה החדר שלו, האם וכיצד זה ישפיע על הסדרי הראייה שלכם וכו'.
    אם הילד בכלל לא מכיר את החברה או לא ידע שיש כזו, אז כאן זה יותר מסובך, כדאי לערוך הכרות, להרגיל לאט ובהדרגתיות לנוכחות שלה, ליזום בילויים משותפים וכו' לפני החתונה, ואז כאמור לשתף כמו שציינתי למעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

משה
    20/06/2010

הילד מכיר את החברה היטב ואוהב אותה מאוד. הוא מבלה איתנו יחד כל סופשבוע שני במשך החצי שנה האחרונה והוא מרגיש איתה מאוד בנוח ומקבל את זה שאנו מתחתנים, הוא אפילו דבר על זה מהתחלה, הוא אמר שהוא רוצה שנתחתן... אנחנו גרים יחד והוא מגיע אלינו לדירה וישן בה.
    השאלה היא מה לעשות בזמן החתונה, האם זה מתאים שהוא יהיה נוכח? האם זה מתאים שיהיה תחת חופה? ובכלל אילו הכנות נוספות יש לעשות לקראת היום הזה... אני מאוד רוצה שהוא יהיה איתי באירוע. השאלה היא איך יהיה האירוע הזה מבחינתו...

שוב תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    20/06/2010

שלום משה,
    לא נראה לי שצריכהל היות בעיה להביא אותו לאירוע. כדאי להכין אותו ולהגיד לו מה הולך להיות, ולדאוג שיהיה מבוגר שצמוד אליו בזמן שאתה עסוק בלארח. צריך להכין אותו לזה שיכול להיות שלא כל הזמן תהיה פנוי אליו, בהחלט אפשרי שהוא יעמוד איתכם מתחת לחופה, ואפשר לפני זה להסביר לו על מהות הטקס במילים שמובנות לו. צריך לקחת בחשבון שייתכן והוא לא יחזיק מעמד ויהיה עייף במהלך הערב, ומי שיהיה איתו יוכל לדאוג להשכיב אותו במקום שקט, לטפל בו או לנסוע איתו הבייתה אם יש צורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו