טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב אני גרושה+2 ילדים הילד בן 11 לאורך כל השנה מידי שבוע שבועיים אינו רוצה ללכת לבית ספר ולא מכין שיעורי בית לא אוהב ללמוד יש לו שעות תיגבור ילד מאוד נבון כאשר הוא רוצה יכול להוציא 100 בשקט אומר שלא טוב לו שם אמרנו לו שנעביר אותו בית ספר אינו מעוניין מפחד כנראה משינויים אני ממש אובדת מרגישה שאני מאבדת אותו..דברתי עם האבא אמר שיבוא אליי ויכניסו את הילד למוסד בגלל שהילד עושה מה שהוא רוצה זקוקה לעזרה נורא בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענת, לא ציינת מה למה לילד לא טוב בבית הספר. לא בטוח שמעבר בית ספר הוא הפיתרון. אומנם לא ציינת הרבה פרטים אך אני מקבלת את הרושם, שהקושי של בנך יכול להיות מורכב מהרבה גורמים, גם הגירושים, גם אולי קושי שלך בהתמודדות עם סמכות הורית, גם חוסר ביטחון שלו ותחושת כישלון ונחיתות שאולי יש לו, גם אם לא בצדק, ועוד. לכן זה נראה לי מורכב מדי לייעוץ כאן בפורום, ואני ממליצה לך לפנות לפסיכולוגית בית הספר ולבקש הפניה לייעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד