מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוות במשפחהטל22/06/2010
לפני כשבוע וחצי נפטרה חמותי בני בן השש וחצי היה קשור אליה מאוד הוא ובתי בת השלוש וחצי היו נכדיה היחידים , לצערי בעקבות סרטן נדיר היא נפטרה לאחר חודש וחצי , כול התקופה בני לא דיבר הרבה על הנושא ומה שדיברנו איתו היה ממש בעדינות לגבי סבתא כדי לא לגרום לו טראומה ,אתמול בלילה הוא קם בבהלה ואמר שסבתא הופיע לו בחלום ודיברה איתו ואמרה לו שיהיה נס והיא תחזור, וכול הזמן מהלילה הוא לא הפסיק לדבר ושהוא מתגעגע אליה איך אפשר לשוחח עם ילד והאם זה יכול להחמיר וצריך להתייעץ עם מישהו או שזה יעבור לבד ושהזמן יעשה את שלו ,
והאם דבר עזה יכול לגרום לו טראומה רצינית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוות במשפחה
סמדר ריינר22/06/2010שלום טל,
קשה לי להתייחס כי לא בדיוק פירטת מה אמרתם לו עד עכשיו, מה זאת אומרת "דיברנו בעדינות", אני צריכה לדעת יותר פרטים לגבי מה אמרתם וכיצד הוא הגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוות במשפחה
טל22/06/2010כול זמן שהסבתא היתה בבית חולים סיפרנו לו שהמצב שלה קשה שהיא מטופלת בבית חולים לצעאנו הכול קרה כלכך מהר והיא נפטרה סיפרנו לו שסבתא נפטרה ושהיא שומרת עלינו מלמעלה ותמיד תשאר חלק מאיתנו בזיכרונות גם שהוא עמד לבכות והחזיק את עצמו הסברתי לו שזה בסדר לבכות וזה בסדר להיות עצוב ושיש לו המון אוהבים מסביב, ןהוא באמת היה בסדר אפילו אמר לי שיש לו מלאך ששומר עליו תמיד ורק אתמול בלילה לאחר חלום שחלם קם סהרורי ובעקבות החלום סיפר לי שחלם שסבתא הופיע בחלום ואמרה שיהיה נס והיא תחזור ושאל שאלות אם מי היא נמצאת בשמיים ומי שומר עליה ואם יכול להיות נס עניתי לו על הכול שהיא נמצאת במקום טוב שבו היא לא סובלת יותר , האם להתייחס לכול השאלות ולקחת את הילד לייעוץ או מה כדי להסביר ולתת לזמן לעשות את שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוות במשפחה
סמדר ריינר23/06/2010שלום טל,
לא נראה לי שיש סיבה לקחת את הילד לייעוץ, התגובה היא סבירה ונורמלית. כן כדאי להתייחס לשאלות שלו, לפי האמונה שלכם. אם אתם מאמנים בכך אפשר לומר לו שאלוהים שומר עליה, או מלאכים, או כל תשובה אחרת שמתאימה לכם ולו.
ניתן לשבת לצייר איתו איך נראה לו המקום שסבתא נמצאת בו, ולכתוב לה מכתב, ככל שתיתנו לו לבטא ולעבד את זה כך יוקל לו. לא בכוח כמובן, אלאל כל פעם שהו אמעלה את זה. זה עוד יעלה, זה נושא כבד וקשה וטבעי שיהיו תגובות כאלה.
אם אתם רואים שהוא ממש לא ישן, לא מתרכז, לא מתפקד וכו' אז יש מקום לפנות לייועץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)