התנהגות אובססיבית...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות אובססיבית...
    דורית
    22/06/2010

שלום רב.
    יש לי ילדה בת 8.5 שתמיד שמתי לב מגיל צעיר לאובססיות אצלה שאני רואה שרק מתגברות.
    זה התחיל בגיל צעיר מלגרד את הרגל ולא להפסיק כשאנחנו הולכים ברגל ,אז לא הבנתי שזאת אובססיה ,לקח לי זמן לקלוט בדיעבד.
    בכל אופן עליתי על העניין גם בגלל מחיקות מרובות במחברת שלה,לפעמים ללא כל סיבה עד שיום אחד אמרתי לה במקום למחוק מילים תמחקי סתם על דף ריק(זה מהווה הטרדה ועיכוב בזמן הכנת השיעורים),בתקופה מסויימת היא שיחקה עם הצוואר שלה כל הזמן ואמרה שלא יכולה להפסיק כשכעסתי אז היא אמרה שהיא מרגישה שם משהו אבל ידעתי שזה עוד אחת מהאובססיות.
    לפני כמה זמן היא החלה לדפוק נגד עין הרע כמוני לפעמים(אני עושה את זה סתם מתוך הרגל נראה שהיא לוקחת את זה ברצינות רבה ורצה לחפש עץ כשאין במקום).
    היום היא סיפרה לי שאם היא נוגעת בקיר בטעות היא חייבת לגעת בו עוד איזה 20 פעם וסיפרה לי שאתמול הניחה את הגומיה על השידה והיתה חייבת להזיז אותה המון פעמים ממקום למקום כי היא לא יכלה להפסיק,אני מוכרחה לומר שהסיפורים שלה התחילו ממש להטריד ואף להפחיד אותי והיא הודתה שהמחיקות והעניין עם הצוואר זה גם כי היא לא יכולה להפסיק.אמרתי לה שאני מבינה ושאני יודעת מה עובר עליה ושאני יעזור לה והכל יהיה בסדר.
    אני אוסיף ואציין שאנחנו-הוריה, גרושים אבל ביחסים מאוד טובים(לדעתי זה קשור כיון שאני יודעת שזה מטריד אותה שאנחנו לא יחד על אף שאנחנו בנפרד מאז שהיא בת 2.5 שנים)
    למי פונים לשם התחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות אובססיבית...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות אובססיבית

סמדר ריינר
    23/06/2010

שלום דורית,
    אכן נראה שיש צורך פנות לטיפול. אתם צריכים לחפש פסיכולוג קליני או פסיכותרפיסט שעובד עם ילידם באיזור מגוריכם. אפשר לפנות באופן פרטי, או דרך רשימת מטפלים שעובדים עם קופת החולים שלכם באופן מסובסד (פרטים יש בדרך כלל באתר האינטרנט של הקופה) או דרך מרפאה ציבורית של משרד הבריאות ששם הטיפול הוא בחינם (פרטים באתר האינטרנט של משרד הבריאות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו