בעיות שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    לימור
    23/06/2010

הי,

נולדה לנו תינוקת חדשה לבית כיום היא בת 4 חודשים, יש לנו בת נוספת בגיל שנתיים שמאז ומתמיד לא ישנה טוב בלילה, התעורריות וחזרה לישון בעיות הירדמות וכד'...
    בשבועות האחרונים ביתי בת השנתיים מתעוררת כל לילה בצעקות ובכיות, מבקשת להגיע אלינו למיטה, לא רוצה לישון, מבקשת חלב (למרות שמגיל 10 חודשים לא אוכלת בלילה), בוכה נורא מפריעה לישון.
    גם כאשר מביאים אותה למיטה שלנו לא עוזר היא ממשיכה לבכות, זזה נורא,בועטת וכד'...
    רק אחרי תיסכולים וצעקות שלי לבסוף חוזרת למיטה שלה ונרדמת לפעמים עם סיפור,בקבוק חלב או ליטופים.
    יש לציין כבר מראש אני מנסה את נושא הליטופים, שיר חיבוק וכד' אבל זה לא עוזר!!!
    ברור לי שזו תופעה בגלל התינוקת ואנחנו מאוד משתדלים לתת לגדולה תשומת לב אישית

הצילו מה עושים? האם יש מישהו שיכול לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הרדמות,אחות חדשה וקושי בגבולות

נעמה סבג שמש
    23/06/2010

לימור,

אינך עקבית בהתנהלותך, ואין לילדה גבולות ברורים.
    את מביאה אותה למיטתך, אח"כ מחליטה להחזירה.

את צריכה להתנהג באותה הצורה. להחליט מה הגבולות האדומים שלך ולהתקדם משם בהדרגה. אין מדובר במטה של קסם. מדובר בתהליך המצריך הרבה סבלנות וכוח רצון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו