העלבות מילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העלבות מילדים
    כרמית
    24/06/2010

בני בן 8 אוהב לשחק רק עם בנות. יש לו רק חברות בנות.
    ילדים בכיתה מתחילים להעליב אותו לקרוא לו קריאות גנאי , לקרוא בשמו בשם של בת, ומאוד מציקים לו. הוא מאוד נעלב מזה ומספר לי על כך.
    מה אני אמורה לענות לו? איך אני יכולה לתמוך בו שירגיש הכי טוב שניתן?
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלבות מילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלבות מילדים

סמדר ריינר
    24/06/2010

שלום כרמית,
    את יכולה לומר לו שילדים וגם לפעמים אנשים מבוגרים לא מקבלים את מי ששונה מהם או מתנהג בצורה שונה. זה לא בסדר, זה לא יפה, זה מעיד על החולשה שלהם, אבל ככה זה לפעמים. אם הוא מחליט לשמור על הייחודיות שלו ולעשות רק מה שמתאים לו ולא מה שמקובל, לפעמים זה כרוך במחיר כזה. זה לא אומר עליו שום דבר לא טוב, ואת מאוד גאה בו על האומץ שלו להמשיך לנהוג כמו שמתאים לו, ואת מאוד אוהבת אותו ומקבלת את הבחירות שלו, ואת יודעת שהוא ילד מקסים ומדהים, ויש עוד הרבה אנשים שתומכים בו ואוהבים אותו, למשל המשפחה והבנות שמשחקות איתו, ומי שלא זו בעיה שלו, ואת מציעה לו פשוט להתעלם. אם אותם ילדים יראו לאורך זמן שזה לא מזיז לו, יש סיכוי שהם יפסיקו עם זה ויחזרו לענייניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו