לילות עם בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לילות עם בכי
    טלי
    26/06/2010

שלום רב,
    קצת רקע לבעיה שנוצרה:
    בני הוא בן 9 חודשים.
    הרגלנו אותו להרדם לבד במיטתו. היתה תקופה שהוא היה ישן כל הלילה ברצף (או שמתעורר 1-2 פעמים. אז הייתי משכיבה אותו, מכסה בסדין והוא היה נרדם בלי שום בעייה).
    לפני כ-3 שבועות הוא מאוד חלה בוירוס. היה מתאורר בליליות עם חום וכמובן הייתי מרימה אותו על הידיים, נותנת לטו תרופות ומרדימה על הידיים. הוא היה חולה יותר משבוע.
    היום, ברוך השם הוא בריא, אך עכשיו הוא ממשיך להתעורר בלילות ובוכה (כנראה התרגל שאני מרימה אותו ומרדימה על הידיים).
    המליצו לנו לתת לו לבכות לבדו כמה דקות ואז להכנס להרגיע אותו, להשקיב ולצאת שוב. וכך עד שירדם. השיטה אכן עובדת!
    !!! השאלה היא - עד כמה זה בריא לפסיכולוגיית הילד. האם זה לא פוגע במערכת העצבים שלו?
    תודה מראש, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילות עם בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו