אמא נוסעת לחודש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא נוסעת לחודש
    שוש
    26/06/2010

שלום, יש לי בת בת שנה וחמישה חודשים. בעיקבות צרכי עבודה אני נוסעת בעוד שבוע לחודש בחו"ל. הורי שגרים קרוב יעזרו לבעלי בשעות שהוא עובד. היא מאוד קשורה אליהם ונמצאת אצלם הרבה. אני שלמה ורגועה עם ההחלטה לנסוע אך האם ניתן לעשות עוד דברים מעבר לשיחות סקייפ וטלפון והרבה זמן אמא עד הנסיעה, שיעזרו לה להסתדר בחודש הזה? יש לנו גם בן בן 5 וחצי ולגביו אני יותר רגועה כי הוא בוגר ומבין ואפשר להסביר לו שאני אחזור.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא נוסעת לחודש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא נוסעת לחודש בגיל שנה וחמישה חוד

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/06/2010

שוש שלום,
    צר לי לומר לך זאת, אולם היעדרות אמא במשך חודש היא בלתי נסבלת מבחינת ילדה בת שנה וחמישה חודשים. משך ההיעדרות שלך - גם אם היא תהיה עם דמויות קרובות אחרות - הוא בלתי נסבל מבחינת ילדה בגיל של בתך. אני אגב גם לא חושבת שזה נכון עבור ילד בן חמש וחצי. תקשורת דרך סקייפ וטלפון לא מחליפה את נוכחות האם.
    ההיעדרות הממושכת עלולה לפגוע ביכולת של בתך לתת אמון בסביבה המכילה והצפויה שלה. אני ממליצה על קיצור הנסיעה באופן משמעותי, או פיצולה לשתי תקופות עם תקופה של לפחות שבוע בישראל בין לבין.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו