מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא נוסעת לחודששוש26/06/2010
שלום, יש לי בת בת שנה וחמישה חודשים. בעיקבות צרכי עבודה אני נוסעת בעוד שבוע לחודש בחו"ל. הורי שגרים קרוב יעזרו לבעלי בשעות שהוא עובד. היא מאוד קשורה אליהם ונמצאת אצלם הרבה. אני שלמה ורגועה עם ההחלטה לנסוע אך האם ניתן לעשות עוד דברים מעבר לשיחות סקייפ וטלפון והרבה זמן אמא עד הנסיעה, שיעזרו לה להסתדר בחודש הזה? יש לנו גם בן בן 5 וחצי ולגביו אני יותר רגועה כי הוא בוגר ומבין ואפשר להסביר לו שאני אחזור.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא נוסעת לחודש בגיל שנה וחמישה חוד
ד''ר שירי שדה שרביט27/06/2010שוש שלום,
צר לי לומר לך זאת, אולם היעדרות אמא במשך חודש היא בלתי נסבלת מבחינת ילדה בת שנה וחמישה חודשים. משך ההיעדרות שלך - גם אם היא תהיה עם דמויות קרובות אחרות - הוא בלתי נסבל מבחינת ילדה בגיל של בתך. אני אגב גם לא חושבת שזה נכון עבור ילד בן חמש וחצי. תקשורת דרך סקייפ וטלפון לא מחליפה את נוכחות האם.
ההיעדרות הממושכת עלולה לפגוע ביכולת של בתך לתת אמון בסביבה המכילה והצפויה שלה. אני ממליצה על קיצור הנסיעה באופן משמעותי, או פיצולה לשתי תקופות עם תקופה של לפחות שבוע בישראל בין לבין.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)