מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שמספר סיפורים פרי הדמיוןשרית26/06/2010
שלום, בני בן שבע ותשעה חודשים כעת מסיים כיתה א. הוא ילד רגיש מאוד וחכם סיים את הלימודים בהצלחה ומסתדר בכיתה מבחינה חברתית. הוא רוכב על סוסים ומאוד אוהב את זה, אבל אני פונה אליכם כי השבוע התקשרתי למדריכת הרכיבה להודיע על ביטול שיעור ובמהלך השיחה היא שאלה אותי מתי הוא יופיע הטלוויזה?, לא היה לי מושג על מה היא מדברת ומסתבר שהוא סיפר לה שהוא משחק כדור רגל בקבוצה מקצועית והוא נבחר מכל ילדי הקבוצה ללוות שחקן של נבחרת ישראל בעליה למגרש (בתחילת משחקים שמשדרים באמת ראיתי שאת השחקנים הבוגרים מלווה שחקן ילד, כנראה משם הרעיון). הסיפור כולו המצאה, הוא היה בתחילת שנה בשני שיעורים בקבוצה כזאת אבל לבסוף החלטנו יחד לוותר. בתחילה הסיפור הצחיק והביך אותי בו זמנית, אך כעת אני מודאגת. אין לי שום מושג איך להגיב? לשאול אותו ישירות? לנסות בעקיפין? ומה זה בעצם אומר, האם הילד שקרן? מה גורם לו לספר כאלה סיפורים?
אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שמספר סיפורים פרי הדמיון
סמדר ריינר26/06/2010שלום שרית,
זו תופעה שקורית הרבה אצל ילדים בגילאים האלה. הוא רצה לקבל התייחסות מיוחדת מהמדריכה, קצת תשומת לב, ואולי גם יש לו פנטזיה לא ממומשת סביב עניין הכדורגל, אז הוא סיפר את הסיפור הזה ונהנה כמה דקות מתשומת הלב של המדריכה. זה עדיין לא הופך אותו לשקרן, הוא בסך הכל ילד. לא הייתי מתרגשת מזה, והייתי מניחה לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר, תודה רבה זה מרגיע מאוד
שרית27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, שמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)