ריטלין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריטלין
    עדינה
    26/06/2010

האם תוכלי לאמר לי מה ידוע (מדעית) לגבי השפעות ארוכות טווח של שימוש בריטלין.

האם יש ממצאים של מחקרים שבדקו את ההשפעה על המשתמש לאחר שנים רבות? אם כן מה הם?

(אני מתלבטת אם לתת לבני או לחפש אפשרויות טיפול חלופיות כמו הומופטיה או טיפול קוגנטיבי התנהגותי וכד')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    27/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין

ליאת גרוס
    03/07/2010

שלום עדינה.
    אינני שולטת לעומק במחקרים בנושא אך יכולה לשתף אותך שכפסיכולוגית בית ספר, נתקלתי ביותר מ15 מקרים בהם תרופות הומאופתתיות לא היו יעילות וטיפול תרופתי בריטלין הוביל לשינוי עצום ואדיר ושחסך לילד עוגמת נפש רבה הן בתחום הלימודי והן בתחומי הרגש, ההתנהגות והחברה.
    את יכולה פשוט לנסות לתקופה של חודש ואז לקבל החלטה. הרי זה כמו אקמול. יעיל לזמן קצוב. עד כמה שידוע לי אין השפעות ארוכות טווח. לא לכולם זה מתאים.לא לכולם זה עוזר. במקרים שכן, ההשפעה ברורה וחותכת.
    מחקרים כן מוכיחים כי הכי יעיל לעשות טיפול קוגנטיבי התנהגותי במקביל לטיפול תרופתי. טיפול שייתן לו כלים, כאשר אין לו את היכולת אינו כדאי. גם מתן יכולת (בעזרת ריטלין) ללא הכוונה ומתן כלים, אינו אידיאלי. על כן המצלתי היא שילוב של טיפול התנהגותי ותרופתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו