הגדרת חבר של האם לילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הגדרת חבר של האם לילדים
    איילת
    28/06/2010

שלום לכם
    אני אם לתאומים בני 5.5 גרושה מזה כחמש שנים, האב לא משטתף בגידול ו/או חינוך של הילדים כלל, פעם בחודשיים שלושה מגיעה לכמה דקות אומר שלום ואם יש לו מצב רוח ממש טוב, אז גם מביא להם שקית במבה. דמות אבאית מאוד חסרה להם
    לפני כשנה וחצי הכרתי גבר , אנחנו עדיין לא גרים יחד אבל הוא מגיע אלינו המון, והילדים מאוד קשורים אליו. כמה פעמים הם (הילדים) קרו לו "אבא" ... אנחנו אמרנו להם שהוא לא אבא בשבילם
    ואז הם שאלו " אז מי אתה בשבילנו?"
    אמרנו שחבר של אמא , אבל זה כאילו לא מספק אותם והם כל הזמן חוזרים אל השאלה - מי אתה בשבילנו ...
    אני לא יודעת מה לענות להם...
    בבקשה תעזרו לי
    תודה מראש
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדרת חבר של האם לילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדרת החבר של האם לילד

סמדר ריינר
    29/06/2010

שלום איילת,
    אכן נוגע ללב הרצון של הילדים שלך להשתייך ולמצוא דמות אבהית. עם זאת באמת לא קיים בשפה העברית כינוי מתאים לתפקיד של בן זוגך עבורם. הדבר היחיד שנראה לי מתאים כרגע, הוא להגדיר אותו כ"חבר משפחה" כך הוא שייך לא רק לך אלא גם להם במידה מסויימת.
    אם וכאשר תעברו לגור יחד, אני מניחה שהצורך בהגדרה מילולית קצת יירגע כי הם ירגישו יותר בטוחים בנוכחותו בחייהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו