התמודדות עם בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם בכי
    קרן
    29/06/2010

בני בן החצי שנה כמעט ולא יכול להעסיק את עצמו ורוב הזמן אם אני לא מרימה אותו, משחקת אותו , יוצאת איתו לטיול הוא פשוט בוכה . ניסיתי לשים אותו בעגלה, ברצפה, לול ולהיות לידו ולנסות לעשות דברים אחרים חוץ מלהתייחס רק עליו וזה בדר"כ לא הולך- רוב הזמן הוא צריך פשוט שיצמדו אליו וייתנו לו את כול תשומת הלב.
    עד עכשיו השתדלתי לרצות אותו, מאחר ומאד קשה לי עם הבכי שלו ואגב זה ילד שני, יש לי בן גדול בן שנתיים וחודשיים שגם די התרגל להשתמש בבכי שלו כאמצעי לתגובה, הייתי בטוחה שאני אתחסן מעט עם הילד השני- אבל לא ממש.
    אני ממש זקוקה לעזרה עוד חודשיים אני שמה אותו במעון עם 20 ילדים (לצערי, עקב אילוציים כלכליים) ואני ממש חוששת שיהיה לו קשה
    זקוקה לעצה בדחיפות איך להגיב לבכי שלו וגם של אחיו הגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    29/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בכול זאת...

קרן
    29/06/2010

לצערי הפנתי מס' פעמיים הודעות לפורום זה אך לרוב לא קיבלתי מענה....
    אשמח לקבל תשובה בכול זאת אם ניתן, התיעצתי עמכן מס' פעמיים ( בעיקר לגבי בני בן השנתיים) ומבחינתי התשובות היו רחבות ,מספקות ומועילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת

סמדר ריינר
    29/06/2010

שלום קרן,
    תראי, אני לא יודעת אם התשובה שלי תמצא חן בעינייך, אבל למיטב ידיעתי תינוק בן חצי שנה לא אמור לדעת להעסיק את עצמו.
    ייתכן גם שיש משהו בקשר שנוצר ביניכם שלא כל כך מאפשר לו את המרחב להיות יותר רגוע, אני לא יודעת, וייתכן גם שזה הטמפרמנט שלו.
    לשים אותו במצב הזה בגן עם 20 ילדים זה אכן פיתרון גרוע מאוד, ואני ממליצה לך לשקול מה ניתן בכל זאת לעשות, כי פיתרון שיהיה לך זול בטווח הקצר יכול היות מאוד יקר בטווח היותר ארוך.
    אני ממש מצטערת שאין לי פיתרון יותר טוב להציע לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

קרן
    29/06/2010

תודה סמדר על התגובה,
    לצערי אני מודעת לכך שלשים ילד במעון של 20 ילדים הוא לא פתרון אידיאלי כלל וכלל ,
    אבל מה לעשות שהחיים לא תמיד מזמנים לנו פתרונות אידיאליים.
    ממש לא בחרתי לעשות זאת כדי לחסוך עלויות אלא יותר מחוסר ברירה כי אין תקציב אחר.
    בתור עובדת סוציאלית בטח יצא לך להיתקל לא פעם עם מצבים מהסוג הזה ומעניין אותי לדעת מה היית מייעצת להם- ללכת לגנוב אולי כדי שיהיה להם פתרונות אידיאליים יותר בשביל הילדים?!
    לצערי לא קל בכלל לגדל ילדים ולתת להם את כול הדברים האידאלים שהייתי רוצה, מה שכן אני אדע לא לחסוך בחום ואהבה בזמן שהם היו איתי (שלמזלי בין הדברים הבודדים אבל החושבים יותר שלא עולים כסף).
    דרך אגב בעלי גדל במעון ויצ"ו והוא יצא בסדר גמור, נראה לי שאפילו יותר ממני שגדלתי בחממה אצל הסבתא ובמסגרות קטנות יותר בילדות....
    כול מה שנשאר לקוות שהחששות היו לשווא והוא אכן יקלט כראוי.
    בכול אופן תודה רבה על התגובה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

סמדר ריינר
    29/06/2010

שלום קרן,
    אני מצטערת אם הכעסתי ופגעתי בך, אני בהחלט מבינה שישנם אילוצים כלכליים, ולכן, אם שמת לב הצעתי לך לשקול פיתרון אחר ולא אמרתי לך למשל שאת חייבת למצוא פיתרון אחר. ברור שההחלטה היא שלך ויכול להיות שאין לך ברירה, ואני בהחלט מכבדת את זה.
    בכל אופן את פנית לפורום פסיכולוגי ולא לפורום כלכלי, ולכן מתפקידי להאיר את הפן הזה, ושאר השיקולים הם שלך.
    אין לי שום דבר נגד מעונות, אבל שאלת לדעתי וגם התעקשת לקבל אותה, ולכן אמרתי אותה, יכול להיות שבעלך ועוד הרבה ילדים גדלו במעונות והכל מצויין, אבל את מתארת מצב מסויים שכבר עכשיו הוא לא אידאלי, ולדעתי גם הולך להחמיר עם ההשמה במעון.
    בכל אופן, אני מאוד מקווה שאתבדה, ואני שוב מתנצלת ומצטערת אם פגעתי ועל כך שלא יכולתי לעזור יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר

קרן
    30/06/2010

תודה על ההתיחסות, זה בסדר ...
    סה"כ התעקשתי לקבל תשובה כי בעבר התייעצתי איתכם וקיבלתי ממך עצות שיכולתי ליישם ומאד עזורו לי, רק שבמקרה הזה לצערי לא אוכל ליישם פתרון אידיאלי...
    בכול אופן תודה על התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו