התמודדת של ידלה בת 5 ים הטרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדת של ידלה בת 5 ים הטרדה
    גוטמן בר
    29/06/2010

שלום רב

לביתי בת החמש התגלו לאחרונה מוקדי התקרחות בראשה, לאחר בירור מול רופאי עור בכירים הוסבר לי כי הבעיה אינה רפואית אלה בעיה רגישית/ סטרס.

בחנתי את כל האפשרויות שביתי תיהיה במתח והתשובה היחידה שהגעתי אליה שיש ילדה בגן
    שכל יום מעמידה אותה במצבי לחץ כגון " אם לא תביאי לי או תעשי לי אני לא יהיה חברה שלך וגם אומר לאחרים לא להיות חברים שלך:. בהתחלה לפני ההתקרחות תגובתי היתה מאוד נוקשה והבאתי את ביתי למצב שבו היא עומדת ביני לבין חברתה. כיום אני מנסה להגיב באופן חיובי ואף הזמנתי את החברה אלינו הביתה. הבעיה שתופעה זו רק חוזרת בכל מיני ורסיות נוספות ואינני יודעת איך להתמודד במצבים האלו מבלי להכניס את ביתי ללחץ רגשי מיותר וביעבד גם את עצמי .

חשוב לציין כי הנני אם חד הורית, אבקש את עזרתכם בכדי למנוע החמרה במצב ההתקרחות ולעזור לי ולביתי להתמודד עם מצב שבו ילדתי משופעת ריגשית ונשלטת בידי ילדה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות של ילדה עם הטרדה

סמדר ריינר
    29/06/2010

שלום בר,
    נראה לי שמצה קצת יותר מורכב מרק הטרדה של ילדה. עובדה שאותה ילדה לא מטרידה ילדים אחרים אלא "נדבקת" רק לביתך. יש משהו כנראה שקורה לביתך שגם היא נמשכת לילדה הזו, וזה נובע מכל מיני גורמים. נראה לי שזו לא בעיה שתיפתר מתשובה בפורום וכדאי שתיגשי לייעוץ מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו