מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדת של ידלה בת 5 ים הטרדהגוטמן בר29/06/2010
שלום רב
לביתי בת החמש התגלו לאחרונה מוקדי התקרחות בראשה, לאחר בירור מול רופאי עור בכירים הוסבר לי כי הבעיה אינה רפואית אלה בעיה רגישית/ סטרס.
בחנתי את כל האפשרויות שביתי תיהיה במתח והתשובה היחידה שהגעתי אליה שיש ילדה בגן
שכל יום מעמידה אותה במצבי לחץ כגון " אם לא תביאי לי או תעשי לי אני לא יהיה חברה שלך וגם אומר לאחרים לא להיות חברים שלך:. בהתחלה לפני ההתקרחות תגובתי היתה מאוד נוקשה והבאתי את ביתי למצב שבו היא עומדת ביני לבין חברתה. כיום אני מנסה להגיב באופן חיובי ואף הזמנתי את החברה אלינו הביתה. הבעיה שתופעה זו רק חוזרת בכל מיני ורסיות נוספות ואינני יודעת איך להתמודד במצבים האלו מבלי להכניס את ביתי ללחץ רגשי מיותר וביעבד גם את עצמי .
חשוב לציין כי הנני אם חד הורית, אבקש את עזרתכם בכדי למנוע החמרה במצב ההתקרחות ולעזור לי ולביתי להתמודד עם מצב שבו ילדתי משופעת ריגשית ונשלטת בידי ילדה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות של ילדה עם הטרדה
סמדר ריינר29/06/2010שלום בר,
נראה לי שמצה קצת יותר מורכב מרק הטרדה של ילדה. עובדה שאותה ילדה לא מטרידה ילדים אחרים אלא "נדבקת" רק לביתך. יש משהו כנראה שקורה לביתך שגם היא נמשכת לילדה הזו, וזה נובע מכל מיני גורמים. נראה לי שזו לא בעיה שתיפתר מתשובה בפורום וכדאי שתיגשי לייעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)