טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ואישתי נשואים שנה ויש לנו ילד בן חודש, רכשנו דירת דופלקס(2 קומות בבניין משותף) והמעבר לדירה יהיה בעוד כ שנתיים. הדירה מתוכננת שבקומה השנייה של הבית יש "מסטר בדרום" (40 מ"ר חדר שינה עם יציאה לגג) ובקומה הראשונה חדרי ילדים + סלון + מטבח.
האם יש סיכון בזה שההורים והילדים אינם נמצאים באותה קומה?
האם דבר זה יכול להשפיע בצורה קלשהי על התפתחות הילדים?
אשמח לקבל את דעותייך בעניין
בברכה אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אייל, תתחדשו על הדירה:-) אין כל סיכון התפתחותי בכך שהילדים לא באותה קומה. כמובן שהדבר הוא תלוי גיל. תינוק בן חודש לא הייתי שמה בקומה אחרת, גם כי זה לא נוח לקום אליו בלילה אם יש צורך, וגם כי באופן אישי לא הייתי רגועה שאין לי אפשרות בתור אמא לבדוק מה קורה איתו במהלך הלילה. בגילאים יותר מאוחרים זה נראה לי פחות בעייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד