מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפתחות זהות מיניתגלי01/07/2010
בני בן 3 ו- 8 חודשים , אח תאום לבן (אינם זהים).בעל נפש מאוד רגישה ועדינה. הוא מאוד נמשך לדברים שנוגעים לבנות , נסיכות . תכשיטים וכיוב'. מידי פעם הוא עונד את התכשיטים שלי ואני זורמת איתו או לובש גופיה שלי ומתייחס אליה כאל שימלה (כיון שהיא ארוכה עליו) ואין מאושר ממנו .
הוא אוהב מאוד צבע ורוד וכל דבר שאנו רוכשים לו הוא מבקש בורוד. בכל פעם שאני פונה אליו ואומרת לו "נסיך שלי" הוא מתקן אותי ואמר שהוא לא נסיך אלא נסיכה. לעיתים אני שומעת אותו מדבר בלשון נקבה ומדמה עצמו לגננת הפונה לילדים. היתה אף תקרית לפני כחודש כשהגעתי לגן והילדים לבשו תחפושות שמשום מה הוציאו להם (על אף שעברנו את פורים מזמן) והוא, מכל התחפושות שהיו ,בחר ללבוש פריט שמצא בקופסא - שימלה ורודה. כשהגעתי הוא היה גאה בשימלה ורצה לקחת אותה הביתה . בדרך הביתה הוא ביקש שאקנה לו כזו בדיוק וכשניסיתי להסביר לו שרק בנות לובשות שמלות ושהוא בן הוא כעס ואמר שהוא רוצה להיות בת. אנחנו מאוד משתדלים לא לעשות מזה עיניין בבית ודי זורמים איתו ,אם הוא לובש את החולצות שלי או עונד תכשיט וכיוב' אבל אנחנו ממש אובדי עצות ורוצים לדעת אם התנהגות זו מעידה על נטיה כלשהי וכן כיצד עלינו לנהוג עימו כך שהאינטראקציה שלנו איתו לא תדחוף לכיוון כלשהו ,מה להרשות ומתי, כיצד להגיב כשהוא טוען שהוא נסיכה וכיוב' .אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות זהות מינית
סמדר ריינר02/07/2010שלום גלי,
ייתכן בהחלט שבנך מפתח נטייה מינית כמו שאת חוששת, אם כי זה מוקדם מדי מכדי לקבוע סופית. לדעתי תגובתכם לא תשנה בהרבה, מלבד זה שתגובה לא מקבלת עלולה לתסכל אותו מאוד ולפגוע בו.
אם את מעוניינת ייתכן שכדאי לך לפנות לבי"ח שניידר, אמורה להיות להם יחידה שמתמחה בנושא ואולי שם יוכלו לייעץ לך באופן יותר מדוייק למקרה שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)