פחד נטישה !!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה !!!
    גוגו
    02/07/2010

יש לי שאלה, לא מזמן בטעות הילדה נשארה ברכב זה היה בערך ל- 10 דקות, אני חשבתי שהילדה עם בעלי והוא חשב שהיא איתי, מאחר והיא עמדה לצאת מהרכב ובסוף נשארה ואני עליתי ראשונה הביתה ובעלי סגר את הדלת מבלי לראות שהיא לא יצאה רק לאחר 10 דקות שתינו שמנו לה שהיא לא בבית, זה קרה לפני כמה חודשים, אני יודעת שזה נורא זה בחיים לא קרה לנו ולא חשבתי בחיים שלנו זה יכול לקרות, השאלה היא שמאז הילדה כשהולכים לכל מיני מקומות הילדה לא עוזבת אותי למשל בקניות כשאח שלה יחד איתה כשבדרך כלל היא היתה מסתובבת איתו בסופר בלי בעיה מאז היא יותר צמודה.
    הוא שהיא אומרת שחלמה חלום ששכחנו אותה, אחרי שקרה המקרה אנחונו דיברנו איתה ואמרנו לה שעכשיו תמיד תצא ראשונה וארנו לה שלא שכחנו אותה אלא שזה ממה בטעות שכל אחד חשב שהיא עם השני, מה לעשות???????????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד נטישה !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה

סמדר ריינר
    02/07/2010

שלום לך,
    לא ציינת מה גיל הילדה. קודם כל טוב מאוד שדיברתם איתה על כך. מעבר לזה, אתם יכולים לעיין בעמודת "שאלות נפצות" בתשובה גבי פחדי ילדים ולראות אם יש שם משהו שיכול לסייע לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו