מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד נטישה !!!גוגו02/07/2010
יש לי שאלה, לא מזמן בטעות הילדה נשארה ברכב זה היה בערך ל- 10 דקות, אני חשבתי שהילדה עם בעלי והוא חשב שהיא איתי, מאחר והיא עמדה לצאת מהרכב ובסוף נשארה ואני עליתי ראשונה הביתה ובעלי סגר את הדלת מבלי לראות שהיא לא יצאה רק לאחר 10 דקות שתינו שמנו לה שהיא לא בבית, זה קרה לפני כמה חודשים, אני יודעת שזה נורא זה בחיים לא קרה לנו ולא חשבתי בחיים שלנו זה יכול לקרות, השאלה היא שמאז הילדה כשהולכים לכל מיני מקומות הילדה לא עוזבת אותי למשל בקניות כשאח שלה יחד איתה כשבדרך כלל היא היתה מסתובבת איתו בסופר בלי בעיה מאז היא יותר צמודה.
הוא שהיא אומרת שחלמה חלום ששכחנו אותה, אחרי שקרה המקרה אנחונו דיברנו איתה ואמרנו לה שעכשיו תמיד תצא ראשונה וארנו לה שלא שכחנו אותה אלא שזה ממה בטעות שכל אחד חשב שהיא עם השני, מה לעשות???????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד נטישה
סמדר ריינר02/07/2010שלום לך,
לא ציינת מה גיל הילדה. קודם כל טוב מאוד שדיברתם איתה על כך. מעבר לזה, אתם יכולים לעיין בעמודת "שאלות נפצות" בתשובה גבי פחדי ילדים ולראות אם יש שם משהו שיכול לסייע לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)