טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך, כמובן צריך להכין את הילדה מראש, להזכיר לה זאת במשך כמה ימים, להסביר לה, אם ניתן איפה את תהיי ולמה את לא יכולה (אמא בעבודה, למשל), להסביר לה בדיוק מה יקרה אחרי האיסוף, לאן יקחו אותה (לבית שלכם, לבית של הילד מהגן) מה התכניות שם ומתי את תגיעי. למשל: "בימים הקרובים אמא של רוני תיקח אותך מהגן, כי אני אהיה בעבודה קצת יותר שעות. את תלכי עם אמא של רוני ורוני לבית שלהם, תאכלי שם צהריים, ותראו טלוויזיה או תשחקו יחד, ואני אבוא אחרי זה" או : בימים הקרובים את תלכי מהגן עם רוני ואמא של רוני, והם יביאו אותך הבייתה ואני אחכה לך בבית, כי אני לא ספיק להגיע מהעבודה בזמן לקחת אותך. בפעמים הראשונות צריך להזכיר את זה בבוקר עם הפרידה בגן, וגם אם אפשר לבקש מהגננת שתזכיר לה בפעם הראשונה: "את זוכרת? היום את הולכת עם אמא של רוני ורוני הבייתה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד