טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן שנתיים וחצי. מדבר דיי שוטף ומבדיל בין זמנים, יחיד - רבים, זכר נקבה ואפשר ממש לנהל איתו שיחה, מלבד בעיה אחת, שהוא בוחר לדבר על עצמו בלשון נקבה (אני הולכת, יושבת וכו').
הסברתי לו את ההבדלים וברור לי שהוא מבין, לפעמים כאשר אומר אני הולכת, אני כאילו מתקנת אותו וחוזרת אחריו שיתקן " אתה הו .... " הוא משלים כדי לרצות אותי "הולך". אבל לאחר דקה שוב מדבר בלשון נקבה.
האם זה יחלוף לבד ? האם צריך טיפול ?
אגב, יילך למסגרת לראשונה ב-9/10, אני ואביו גרושים והוא גר איתי ועם אמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילי, קשה מאוד לדעת כרגע . יש בהחלט בעייה כרגע בגיבוש הזהות המינית של בנך, ובהחלט ייתכן, כמו שאת בעצמך מבינה, שזה קשור בין השאר לכך שאולי חסרה דמות גברית להזדהות. תנסי ליצור קשר עם בי"ח שניידר, יש להם מחלקה שמתמחה בקשיים מהסוג הזה, אני באמת לא יודעת אם הם עוסקים גם בגיל הזה אבל אולי הם יוכלו להפנות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד