מסרים כפולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסרים כפולים
    חגית
    04/07/2010

היי אני אמא ל3 ילד בן 15 ילד בן 12 וילדה בת 8 רציתי לדעת בקצרה מה הוא מסר כפול אצל ילדים איך אני כאמא יודעת לא לשדר לילד מסר כפול יש לי בעיה מאוד קשה עם הבת שלי בת ה 8 . שלדעתו של בן זוגי אני משדרת לילדה מסרים כפולים אני אפילו לא יודעת אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרים כפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרים כפולים

סמדר ריינר
    04/07/2010

שלום חגית,
    את צריכה לתת יותר פרטים, במה לדעתו את נותנת מסרים כפולים ואיך. מסר כפול זה למשל כשאומרים משהו אחד אבל עושים משהו אחר, למשל הורים שאומרים לילדים לא לשקר אבל כשמישהו מתקשר אליהם והם לא רוצים לדבר איתו הם אומרים לו להגיד שהם לא בבית. או דרך אחרת להעביר מסר כפול הוא להגיד דברים שסותרים זה את זה - למשל - להיגד לילדה שהיא צריכה להיות יותר חברותית אבל לפסול כל חברה שהיא מביאה הבייתה ולהעביר לה מסר שאף אחת לא מספיק טובה בשבילה, אז איך היא תתחבר? וכו'. כמו שאת רואה יש הרבה דוגמאות לזה ואני לא יכולה לדעת מהו הדבר שבן זוגך טוען שאת עושה. אני מניחה שיש לו דוגמאות למה שהוא טוען, תנסי לבדוק את זה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו