איך לעשות אבחון?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לעשות אבחון?
    אוקסנה
    04/07/2010

שלום. ילד בן 4 שנים. צריך בעוד חודש לעבור איבחון בהתפתחות הילד. רק יש לי בעיה. ילד השנה היה הרבה חולה. וכל פעם שאנחנו אולכים לעיר ו.... הוא חושב שאולכים לק"ח ובוכה כל הדרך. גם כשמסבירה לו שלא אולכים לק"ח זה לא עוזר. הוא נכנס לפחד, שאחרי זה גם אני נכנסת לפחד. האם כדאי לי להסביר לפסיכולוג על זה, בשביל לבטל איבחון? אני לא אמא שמסוגלת לעשות לילד מה שהוא לא רוצה. ואני גם לא חושבת שאיבחון יכול להצליח אם ילד יפחד מסביבה בהתפתחות הילד כי מבחינתו זה ק"ח. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לעשות אבחון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעשות אבחון

סמדר ריינר
    04/07/2010

שלום אוקסנה,
    תנסי לדבר עם הפסיכולוג בטלפון קודם כל. תסבירי לו את הבעיה. אני לא בטוחה שצריך לבטל את האבחון, אבל אולי כדאי שקודם כל את תדברי עם הפסיכולוג, ואולי אפילו תיפגשי איתו לפני שאת מביאה את הילד, ואולי זה יעזור לך לפחד פחות וככה זה גם ישפיע מבחינה פסיכולוגית על הילד וגם הוא יפחד פחות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוקסנה
    04/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-) ובהצלחה.

סמדר ריינר
    04/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות אבחון בבית

שולה
    04/07/2010

יש פסיכולוגים שמגיעים הביתה לעשות אבחון, בגיל הזה אפילו עדיף ואז בטוח שיתוף הפעולה שלו יהיה מקסימלי. זה רק פרטי ולכן יקר יותר. אני יודעת שאבני דרך עושים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    05/07/2010

אם זה היה אבחון רק עם פסיכולוג לא הייתי מודגת ככה. זה גם קלינאי תקשורת ועוד.... ובהתפתחות הילד! פשות לא נראה לי שפסיכולוג שלנו יכול להבין מצב הזה. תודה על עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו