לא רוצה לעשות אמבטיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לעשות אמבטיה
    דניאלה
    05/07/2010

שלום !

בני בן שנתיים ותשעה חודשים ויש לנו בעיה שמתחילה ממש להחמיר , הוא פשוט לא רוצה לעשות אמבטיה , זה הגיע למצב שפשוט או אני או בעלי ,צריכים להיכנס אותו לאמבטיה להחזיק אותו אחרת הוא פשוט משתולל וכמובן הוא גם צורח במשך הזמן שהוא בפנים , אני חייבת לציין שלפני זה הוא לא היה חובב עד כדי כך של מיים , אבל עם אמבטיות לא היתה לו בעיה .........ניסתי לקנות לו צעצועים חדשים לאמבטיה וזה לא עזר , בזמן הבעיה עם המקלחת לקחתי אותו לבריכה הוא קצת לאט לאט הוא נכנס עם הרגלים ושיחק קצת ם במים , אני לא יודעת מה לעשות ....... זה לא נראה שזה הולךלעבור לו , בהתחלה חשבנו שזה זמני , אבל פשוט זה רק הולך ומחמיר ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לעשות אמבטיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דניאלה
    06/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה

ליאת גרוס
    06/07/2010

שלום דניאלה
    אני מבינה שבעבר נכנס לאמבטיה ולאחרונה פחות. מה קרה ?
    מה האוירה סביב האמבטיה. נסו לעשות את זה הכי רגוע שבעולם, בשעות בהן עדיין אינו עייף. לא להתייחס לזה כמאבק שמחכה לצאת.
    חשוב לתת לו חיזוקים על כל הצלחה בתחום. נצלו את הקיץ לבריכות כך שבהדרגה יחוש בטוח יותר.. ודאו כי חש בטוח ויציב.
    אולי כדאי לנסות עם דמות אחרת כמו סבתא למשל.
    ניתן לנסות לעשות אמבטיה עם ילד נוסף, חבר או בן דוד.
    אפשר להיכנס איתו, תוך כדי חיבוק ושירים.
    ספרו לו סיפור על ילד ממפחד ממים.
    שימו לב מה גורם לזה להחמיר. ייתכן וזה משהו באופן התגובה שלכם.

מקווה שאחת ההצעות הנ"ל יעזרו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו