מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה לעשות אמבטיהדניאלה05/07/2010
שלום !
בני בן שנתיים ותשעה חודשים ויש לנו בעיה שמתחילה ממש להחמיר , הוא פשוט לא רוצה לעשות אמבטיה , זה הגיע למצב שפשוט או אני או בעלי ,צריכים להיכנס אותו לאמבטיה להחזיק אותו אחרת הוא פשוט משתולל וכמובן הוא גם צורח במשך הזמן שהוא בפנים , אני חייבת לציין שלפני זה הוא לא היה חובב עד כדי כך של מיים , אבל עם אמבטיות לא היתה לו בעיה .........ניסתי לקנות לו צעצועים חדשים לאמבטיה וזה לא עזר , בזמן הבעיה עם המקלחת לקחתי אותו לבריכה הוא קצת לאט לאט הוא נכנס עם הרגלים ושיחק קצת ם במים , אני לא יודעת מה לעשות ....... זה לא נראה שזה הולךלעבור לו , בהתחלה חשבנו שזה זמני , אבל פשוט זה רק הולך ומחמיר ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאלה06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה
ליאת גרוס06/07/2010שלום דניאלה
אני מבינה שבעבר נכנס לאמבטיה ולאחרונה פחות. מה קרה ?
מה האוירה סביב האמבטיה. נסו לעשות את זה הכי רגוע שבעולם, בשעות בהן עדיין אינו עייף. לא להתייחס לזה כמאבק שמחכה לצאת.
חשוב לתת לו חיזוקים על כל הצלחה בתחום. נצלו את הקיץ לבריכות כך שבהדרגה יחוש בטוח יותר.. ודאו כי חש בטוח ויציב.
אולי כדאי לנסות עם דמות אחרת כמו סבתא למשל.
ניתן לנסות לעשות אמבטיה עם ילד נוסף, חבר או בן דוד.
אפשר להיכנס איתו, תוך כדי חיבוק ושירים.
ספרו לו סיפור על ילד ממפחד ממים.
שימו לב מה גורם לזה להחמיר. ייתכן וזה משהו באופן התגובה שלכם.
מקווה שאחת ההצעות הנ"ל יעזרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)