שאלה (הודעה שניה)

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה (הודעה שניה)
    דנה
    06/07/2010

שלום
    אני ובעלי נמצאים בתהליכי גירושין. יש לנו ילדה בת שנה ושמונה חודשים. חלוקת זמני הראיה כרגע הינה יום שני ורביעי קבוע ופעם בשבועיים שישי שבת היא ישנה אצל האבא ובשאר אצלי. בנתים נראה שהיא מגיבה לזה בסדר וטוב לה גם אצל אבא וגם אצל אמא.
    הבעיה היא שבעלי לא מעוניין שאני אתקשר ואדבר עם הילדה כאשר היא ישנה אצלו כי הוא טוען שזה עלול להפריע לה,. הוא ביקש שלא אתקשר חודש ואכן הסכמתי כדי לראות אם אולי זה ירגיע אותו ולא נראה שזה הפריע לה אבל לטווח ארוך אני מרגישה שזה מאוד חשוב שהיא תוכל לדבר גם אם אמא (או אבא) כשהיא אצל בן הזוג השני . לדעת בעלי זה רק יפריע לה בשגרת יום שהיא צריכה לדבר עם אמא שלה כשהיא איתו והיא גם ככה לא ממש מבינה ומדברת (מציין כי אם היא תבקש לדבר איתי יתן לה אך כרגע היא קטנה מכדי להבין אפשרות זו) לי מאוד חשוב לדבר איתה אבל לא אם זה עלול להפריע לה וליצור אצלה מתיחויות . שאלתי מה מומלץ בגיל הזה לעזוב אותה לנפשה או כן לנסות לדבר איתה בטלפון גם אם היא לא ממש מנהלת שיחה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה (הודעה שניה)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום, ראי תשובתי בהמשך

ד''ר שירי שדה שרביט
    06/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו