מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה (הודעה שניה)דנה06/07/2010
שלום
אני ובעלי נמצאים בתהליכי גירושין. יש לנו ילדה בת שנה ושמונה חודשים. חלוקת זמני הראיה כרגע הינה יום שני ורביעי קבוע ופעם בשבועיים שישי שבת היא ישנה אצל האבא ובשאר אצלי. בנתים נראה שהיא מגיבה לזה בסדר וטוב לה גם אצל אבא וגם אצל אמא.
הבעיה היא שבעלי לא מעוניין שאני אתקשר ואדבר עם הילדה כאשר היא ישנה אצלו כי הוא טוען שזה עלול להפריע לה,. הוא ביקש שלא אתקשר חודש ואכן הסכמתי כדי לראות אם אולי זה ירגיע אותו ולא נראה שזה הפריע לה אבל לטווח ארוך אני מרגישה שזה מאוד חשוב שהיא תוכל לדבר גם אם אמא (או אבא) כשהיא אצל בן הזוג השני . לדעת בעלי זה רק יפריע לה בשגרת יום שהיא צריכה לדבר עם אמא שלה כשהיא איתו והיא גם ככה לא ממש מבינה ומדברת (מציין כי אם היא תבקש לדבר איתי יתן לה אך כרגע היא קטנה מכדי להבין אפשרות זו) לי מאוד חשוב לדבר איתה אבל לא אם זה עלול להפריע לה וליצור אצלה מתיחויות . שאלתי מה מומלץ בגיל הזה לעזוב אותה לנפשה או כן לנסות לדבר איתה בטלפון גם אם היא לא ממש מנהלת שיחה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום, ראי תשובתי בהמשך
ד''ר שירי שדה שרביט06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)