מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת בבקשה תעזרו ליפנינה08/07/2010
שלום אני אם ל2 בנים בן 4.5 ובן 2.5 לאחרונה בני בן ה- 4 וחצי מרבה לנשוך את אחיו הקטן נשיכות מאוד חמורות עד כדי כך שמשאיר סימן כחול מיידי. אציין כי בני ילד מאוד חכם ואינטיליגנט ואיני מצליחה בשום דרך להפסיק את התנהגותו זו או אף למתן אותה .יתרה מכך בכל פעם שאני מרחיקה אותו לחדרו לאחר שנשך את אחיו הוא מחמיר את תגובתו ומשליך חפצים בכל הבית אני נואשת ומוצאת עצמי יוצאת מדעתי בכל פעם שזה קורה. הינני בריון בחודש השמיני ווהתנהגותו של בני ומה שהיא גורמת לי להרגיש מביאים אותי להתמוטטותךל נפשית ופיזית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 4.5
סמדר ריינר08/07/2010שלום פנינה,
בשעה שאירוע כזה קורה אכן צריך להגיב מהר ובתקיפות כמו שאת אכן עושה. חשוב וכדאי לגייס גם את האב למשימה בשעות שהוא בבית. מעבר לזה, בנך כנראה חושש מאוד לאבד את תשומת הלב והאהבה שלו לקראת הולדת התינוק החדש, וכפי הנראה גם כך הוא כבר די מקנא באח שכבר יש לו. כדאי לדבר איתו על כך, שקנאה היא טבעית ואתם מבינים אותו,ושחשוב שיידע שאתם אוהבים אותו מאוד למרות שאתם כרגע מקדישים לו פחות זמן ושתנסו לתקן את זה. ואף להקדיש לו זמן איכות במשך השבוע לבד בלי האחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)