קייטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קייטנה
    אוקסנה
    08/07/2010

שלום. ילד במסגרת גן טיפולי, חובה קייטנה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קייטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קייטנה

סמדר ריינר
    08/07/2010

שלום אוקסנה,
    מה זאת אומרת חובה? אין כאן חובה או לא חובה. אבל נראה לי שבהחלט מאוד רצוי. זה קשה מאוד ללא מסגרת קיץ שלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    08/07/2010

אני לא רוצה ילד בקייטנה. עזבתי עבודה לחודשיים בשביל להיות עם ילד יותר זמן. פסיכולוג של גן אומר ילד צריך להיות בקייטנה. אם ילד לא בקייטנה מוציא דוח ללשכת הרווחה. מה לעשות?????? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    08/07/2010

שלום אוקסנה,
    הפסיכולוג רוצה את טובת הילד שלך, תנסי אם את יכולה לסמוך עליו בעניין הזה, יהיה לך מספיק זמן עם הילד אחר הצהריים ובשאר הימים בחופש שבהם אין קייטנה.
    אם את בכל מקרה לא רוצה, והוא ידווח לרווחה, אז תסבירי להם כשהם ישאלו אותך, אני לא יודעת מה הם יעשו בעניין הזה, השאלה אם את מוכנה לחכות ולראות מה יקרה, או שאת מעדיפה לסמוך על הפסיכולוג ולבלות עם הילד בשאר הזמן שנותר וגם זה יכול להיות כיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    08/07/2010

איך שילד בגן הוא חולה אחרי 3-4 ימים. כל השבוע אני נמצאת עם ילד בבית יש לנו צחוקים, משחקים....! זה מאוד חסר לי. שיאלה: אם בכלל כדאי לפחד מלשכת הרווה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    08/07/2010

שלום אוקסנה,
    זה יפה שאת נהנית עם הילד כשהוא בבית, אבל זה לא תפקיד של ילד לבדר את אמא שלו. ילד צריך להיות במסגרת כדי לגדול ולהתפתח כמו שצריך עם ילדים בגיל שלו.
    הרווחה וגם הפסיכולוג מתכוונים לטובת הילד שלך. אם לאורך זמן תתנגדי להם, יש באפשרות הרווחה לבקש מבית משפט אישור להעביר את הבן שלך לפנימייה או למשפחה אומנת. זה לא אומר שהם בהכרח יעשו את זה או יעשו זה מייד, אבל זה תהליך שיכול לקרות אם את תחליטי לאורך זמן לא לשתף פעולה עם ההמלצות שלהם.
    בעיקרון ברווחה מעדיפים שכל הילדים יגדלו עם האימהות שלהם, אבל אם יש בעיות שונות בגידול של אותם ילדים, וצריך לעשות כל מיני דברים כדי לעזור לילדים, למשל לאפשר להם קייטנה, טיפול, מועדונית, וכו' וההורים לא נותנים אז הולכים על האופציה הזאת. כך שלדעתי לא צריך לפחד אבל כן כדאי לשתף פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוקסנה
    08/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו