טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 8 חודשים ילד חייכן ושמח , עדין לא זוחל וגילו לו טונוס שרירים נמוך , (נורולוגית) בכל אופן אני מודאגת שאני שואלת אותו איפה אור הוא לא מחפש או כל דבר אחר האם זה בסדר? אני מאוד חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נועה שלום גיל 8 חודשים הוא גיל צעיר מאוד. וכפי שאת בוודאי יודעת לילדים יש הקצב שלהם בהתפתחות בכלל וגם בהתפתחות המוטוריקה והשפה, כל ילד והקצב שלו. טונוס שרירים נמוך היא תופעה שכיחה, ולא מעט תינוקות מתחילים לזחול אחרי גיל 8 חודשים מבלי שתהיה לכך השפעה על התפתחותם הכללית. כך גם לגבי התפתחות שפה תגובה למילה כגון אור היא הבנת שפה. והתפתחות כזאת נורמלית יכולה להיות בין גלאי 8-18 חודשים. בשלבים הראשונים התקשורת בינכם היא דרך מגע גוף, מבט עיניים, בכי, צחוק, הפקת קולות. בהצלחה. שושי יעקובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד