ילדה בת 4 עולה לגן טרום חובה משולב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 עולה לגן טרום חובה משולב
    ענת
    10/07/2010

שלום התבשרנו כי ילדתנו בת ה- 4 (ילידת יולי) שובצה לגן טרום חובה משולב עם גן חובה. במקביל קיימת אפשרות להעביר אותה לגן טרום חובה משולב עם גן טרום טרום חובה. (ככה זה בעירנו המוזרה). בתי מסיימת עתה גן פרטי אינטימי שהייתה בו 3 שנים. אני מתלבטת מה יהיה עדיף עבורה, אני חוששת שמעבר מגן פרטי חממה לגן עירייה הוא מסםפיק קשה ולא צריך להוסיף לקושי הזה גם את הקושי שבהתמודדות עם ילדים גדולים ממנה כמעט בשנתיים מה דעתך? מצד שני מבחינה קוגנטיבית היא מאד מתקדמת ונראה ששילוב עם ילדים גדולים יותר דווקא יכול למשוך אותה למעלה מה דעתך? מאיזה עוד אספקטים צריך לבחון את הדילמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4

סמדר ריינר
    10/07/2010

שלום ענת,
    העניין הקוגנטיבי פחות רלוונטי בעיני. לדעתי עדיף שתהיה עם ילדים בני גילה. לטפח כישורים קוגנטיביים אפשר תמיד, לתקן נזק ריגשי או חוסר ביטחון - קשה הרבה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה לגן טרום חובה

ליאת גרוס
    10/07/2010

שלום ענת
    אכן קשה להחליט. תלוי בילדה ובנטייה הפנימית שלך. רב הסיכויים שכל החלטה תהיה טובה. אישית הייתי מעדיפה ילדים גדולים יותר מאשר ילדים קטנים יותר, אבל לא לכל אחד זה מתאים.
    הייתי מתייחסת למשתנים נוספים חשובים והם: מסז הילדים בגן, היחס בין מספר הילדים לאנשי הצוות והכי חשוב מיהי הגננת מיהי הסייעת ועד כמה הן רגישות, מוכשרות, יודעות להתמודד עם בעיות משמעת בגן. וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו