כתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כתה א'
    אלי
    10/07/2010

הבן שלי, ילד בן 6, אובחן כ- pdd nos בתפקוד גבוה, בגן שלו יש ילד נוסף גם כן עם אותה בעיה, אך בתפקוד נמוך.
    שניהם חברים מאוד טובים, משרים בטחון אחד עם השני ואוהבים אחד את השני.
    הבעיה מתחילה כאשר הבן שלי חוסם לעצמו את האפשרות מלהתחבר עם ילדים אחרים, לא מוכן ללכת לאף חבר או להזמין חבר אחר אליו - אם לא החבר הקבוע שלו, אז אף אחד אחר לא.- דבר שמאוד מפריע לי.
    אני מאוד מתלבטת לגבי 2 דברים: הראשון, האם להעביר אותו כיתה, ואז יאלץ למצוא חברים אחרים.
    השני, בעוד שנתיים אנו עוברים דירה לאזור אחר, כך שבכל זאת יאלץ לעבור לבי"ס אחר, וכך גם להיפרד מהחבר שלו. - האם לעשות לו את השינוי בהעברה כיתה גם עכשיו וגם בעוד שנתיים??
    בבקשה עזרה.
    אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתה א'

סמדר ריינר
    11/07/2010

שלום אלי,
    לא הייתי גורמת זעזועים נוספים בחיי בנך מעבר למה שיש גם כך. עלייה לכיתה א' היא צעד מספיק קשה לכל ילד, בודאי לילד שסובל מ-PDD, לא הייתי מגבירה את רמת החרדה שלו על ידי לקיחת הדבר המוכר היחיד שיש לו בכל הסיטואציה.
    הבן שלך מתקשה ליצור קשרים לא רק בגלל החבר, אלא גם ובעיקר בגלל ה-PDD, ולא בטוח שניתוקו מהחבר יפתור את הבעיה ואולי אף יחריף אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו