בעיית שינה אצל תינוקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה אצל תינוקת
    מיטל
    11/07/2010

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת שנה ו-4 חודשים. הנקתי אותה מהרגע שנולדה. בגיל 4 חודשים התחלתי לתת לה טעימות וכיום היא אוכלת תפריט מגוון. היא הולכת למעון מהשעה 7 בבוקר ועד 4 וחצי אחר הצהריים. (אני עובדת.) אני מניקה אותה כל בוקר בשעה 6, בצהריים כשחוזרים מהגן אני מניקה ובערב לפני השינה-ככה היא נרדמת בלילה. (היא לא שותה מבקבוק ולא לוקחת מוצץ.)
    הבעייה שלי היא כזו: סדר היום שלנו הוא אחרי שהיא חוזרת מהגן ואחרי שאני מניקה אותה אנחנו הולכות לגן משחקים, בתקווה שהיא תתייעף, לאחר מכן אני רוחצת אותה ואז היא אוכלת ארוחת ערב. בסביבות השעה 8 בערב בדר"כ אני מרדימה אותה על ידי הנקה.. הבעיה שהיא מתעוררת לי במשך הלילה ואינה ישנה לילה רצוף בכלל...
    אני לא מוציאה אותה מהמיטה שלה בלילה, אני מציעה לה מים אומרת לה לילה טוב עוד פעם ושוב נשיקה ואני יוצאת מהחדר.. כלום לא עוזר הילדה לא מפסיקה לבכות במשך שעות וגם לא מתעייפת מהבכי..
    מה עלי לעשות? אני עובדת עצות... בבקשה עיזרו לי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה אצל תינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת תינוקות

נעמה סבג שמש
    11/07/2010

מיטל שלום,

ביתך רגילה להרדם על הציצי. לכן, זו גם הדרך בה היא מצפה להרדם שוב בכל התעוררות בלילה. כאשר תלמדי אותה להרדם ללא "משענת", ללא עזרה שלך, אלא באופן עצמאי, היא תוכל גם להרדם שוב בלילה ללא צורך בעזרה שלך.
    את מוזמנת לקרוא על כך מאמר באתר שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיטל
    12/07/2010

תודה על התשובה, אך יש לי שאלה נוספת,
    האם את חושבת שיתכן שהיא אולי אינה שבעה?
    יתכן והיא רעבה כי לא אכלה מספיק במשך היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו