שובבות יתרה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שובבות יתרה?
    גליה
    11/07/2010

שלום

יש לי ילדה בת 4.5 וילד בן שנתיים וחצי כשהם נימצאים ביחד הם שובבים ביותר בגינה הם משחקים הכל בסדר אבל שאנחנו הולכים הם רצים ואני צריכה לרדוף אחריהם אני פוחדת מהכבישים .בבית כל הזמן קופצים על המיטות כשאני אומרת למשהו שצריך להפסיק אז הם בוכים
    כבר אמרו לי שהם בוכים מכל דבר (אני רגישה אליהם מאוד)
    הם לא כל כך ממושמעים כך אני חושבת ואני לא יודעת אם אני טועה. צריך לתת לילדים להישתובב אבל במידה מסוימת? הם זה טוב לקחת אותם הרבה לגן משחקים? אולי הילד קטן מדי וזה הגיל שלו לרוץ כל הזמן
    איך ללמד אותם כשאמא עומדת אז צריך לעמוד ולא לרוץ?
    אני חסרת אונים אני מרגישה שקשה לי אני רואה חברות שמטיילות עם הילדים הילדים עומדים לידם ולא זזים מהמקום ואני צריכה להתרוצץ כל הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שובבות יתרה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שובבות או גבולות

סמדר ריינר
    11/07/2010

שלום גליה,
    ייתכן שכדאי שתפני להדרכת הורים כדי ללמוד איך להציב גבול בצורה אפקטיבית. כנראה שיש משהו באופן שאת אומרת את הדברים שנשמע לילדים חלש ולא רציני. את כנראה גם מתרשמת מכל בכי שלהם ונסוגה, לא שומרת על עיקביות וכו'. כשאת מבקשת מהם לא לרוץ ,זה צריך להיעשות בטון תקיף וברור, אין צורך לכעוס או לצעוק, אלא להיות אסרטיבים, כמו כן חשוב לשמור על עיקביות, ולא חייב להישאר לא כשאת מחליטה משהו, גם אם הם בוכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 4.5

פולי
    11/05/2011

סמדר שלום
    רשמת לאמא קודם שכדאי לה לפנות להדרכת הורים כדי ללמוד איך להציב גבול בצורה אפקטיבית. איפה ניתן למצוא הדרכת הורים? מפני שלי ישנה אותה בעיה ואני עקבית מאוד עם בתי ואני אכן אומרת לבתי תקיף וברור, ואני מאוד אסרטיבית, ועדיין בתי לא מקשיבה שאנחנו בגינה למשל היא מטפסת על מקומות מסוכנים ולא מקשיבה ושהיא רוצה משהו ולא נותנים לה היא יכולה להיכנס להתקף בכי עצום ולא להפסיק. מה עושים במקרה כזה למי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 4.5 - תגובה

סמדר ריינר
    11/05/2011

שלום פולי,
    את יכולה לפנות לאחת ממנהלות הפורום, או לבקש המלצה מפסיכולוגית בית הספר על איש מקצוע באיזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו