השתתפות במשחקים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השתתפות במשחקים
    שני
    11/07/2010

ביתי עוד מעט בת שנה ושבעה חודשים ומגיל קטן היא תמיד היתה מתעצבנת אפילו בצורה מוגזמת כאשר מישהו היה נוגע לה באחד המשחקים או הדברים שלה. לציין כי אפילו שהיא משחקת בבתים של אחרים בדברים שהם לא שלה ורוצים לקחת לה אותם היא ממש מתעצבת ומתחילה לבכות. ניסיתי באותו מצב להסביר לה שזה לא שלה אבל ללא עזרה . ברצוני לדעת איך אני אוכל ללמד את ביתי לחלוק משחקים או דברים אחרים כיוון שמרוב בכי וצרחות של הילדה אני מרגישה שאני לא יכולה להישאר באותו מקוםופשוט מתקפלת משם. לציין כי ביתי לא בגן אלא אצל מטפלת עם עוד 3 ילדים בני גילה כאשר גם שם היא כמעט ולא מסכימה לאף אחד לגעת כמעט בכלום.
    שאלה נוספת היא שאני אמורה ללדת באמצע אוגוסט ואני מתארת לעצמי שתהיה לי בעיה עם הילדה הגדולה בשל אופייה הקשה לחלוק. איך אוכל להסביר לה על התינוקת שאמורה להיוולד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתתפות במשחקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתתפות במשחקים

סמדר ריינר
    11/07/2010

שלום עינת,
    ייתכן שאת דורשת מהילדה קצת יותר מדי. ילדים בגיל הזה לא אמורים עדיין לחלוק. ייתכן שאת רואה ילדים בגילה שפחות רכושניים ממנה אבל זה לא אומר שכך צריך להיות. תניחי לה לפחות עד גיל שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו