בת שנה וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנה וחצי
    מיכל
    11/07/2010

תקשורתית מאוד, ורבלית, ילדה מאוד שמחה הזוכה לתשומת לב רבה.
    עדין לא הולכת רציף לבדה- הולכת סביב רהיטים ולבדה מספר צעדים (עומדים בפני אבחון פזיוטרפי)
    לעיתים די קרובות היא צובטת בחוזקה- לרוב את האהובים עליה ?(אותי, בעלי ואימי) ולעיתים רחוקות יותר ילדים אחרים או את עצמה. לפעמים הצביטות הן על רקע תסכול, אך לרוב לא-
    היא צובטת ללא רקע נראה לעיין. ניסינו לומר שזה לא כואב ולא נעים לנו להיו במחיצתה כעת ולהתרחק לזמן קצר- זה עזר קצת. החשש שלי היא שכך יוצא שהיא ננזפת לעיתים קרובות והיא כזו ילדה טובה ובסה"כ בת שנה וחצי. כמו כן, אני לא רוצה לתת לה הרגשה שהיא לא בסדר או "רעה" חס וחלילה. לזמן קצר, ניסינו אף להתעלם מהצביטות, אך זה רק החמיר את התדירות וגם קשה להתמיד בכך, כי זה באמת כואב..
    אשמח מאוד להכוונה.
    לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביטות

נעמה סבג שמש
    11/07/2010

מיכל שלום,

אין צורך לנזוף בה, אבל כן ראוי לאחוז את ידה ולומר: אסור לצבוט, זה כואב לאמא, אנחנו לא צובטים. כדאי לתת לה כרית מסויימת שנועדה לכך שיצבטו אותה.
    כדאי גם ללמד אותה תחליף לצביטה, למשל, ליטוף.

זה נכון לחנך אותה ולכוון אותה, למרות גילה הצעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסינו להגיב כפי שיעצת

מיכל
    11/07/2010

ללא שינוי מהותי. אנחנו לא נוזפים ולא מעירים בטון כועס, אך בחוויה שלה יתכן והיא מרגישה ננזפת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו