האם חרדה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם חרדה?
    פרפרים
    13/07/2010

שלום רב,הפנתי שאלה בפורום של הפרעות שינה בילדים והפנו אותי לפורום חרדות-אני מקווה שאני במקום הנכון (-:
    בתי בת 4.5 שנים, בלילות ישנה במיטנו(מעבירים אותה למיטתה וחוזרת אלינו בכל פעם מחדש), ידוע לנו ממה שחולקת איתנו (לאחר שאנו שואלים), שמפחדת מחיות בלילה,ניסיתי לתת לה ספריי קסם,שרביט קסם כל זה ללא הצלחה.עד לפני שנה גרנו בדירת 2 חדרים וגדלה איתנו בחדר אחד,כיום יש לה חדר שחולקת עם אחותה הקטנה (בת שנה וחצי),בשנתה מתהפכת הרבה פעמים ודוחפת את רגליה מתחת לגופי ממש בחוזקה עד שאני חשה כאב
    מה ניתן לעשות?חשוב לי לציין כי מדובר בילדה נורמטיבית ללא בעית הרטבה (נגמלה מחיתול לילה לפני כ-4 חודשים בלבד),ילדה אוהבת ונאהבת,ללא בעיית אלימות או התקפי זעם וללא מצבי רוח משתנים
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם חרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

סמדר ריינר
    13/07/2010

שלום לך,
    קודם כל אני מפנה אותך לעמודת "שאלות נפוצות" לשלאלה שמתייחסת לפחדי ילדים. דבר שני אני ממליצה לך בכל לשון של המלצה לא לתת לה לישון במיטתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו