זהות מינית אצל ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זהות מינית אצל ילדים
    רוני
    13/07/2010

שלום,

רציתי לדעת מתי מתגבשת הזהות המינית אצל ילדים?
    בני בן ה- 3.9 שואל אותי מדוע בחרתי שהוא יהיה בן ולא בת...כשאני מסבירה שאין זו בחירה שלי ושואלת אותו מדוע הוא היה רוצה להיות בת אז הוא אומר כי היה רוצה להתחפש לשלגיה וללבוש שמלה...מה זה אומר? האם זה מעיד על נטייתו המינית?
    עוד אני רוצה לציין כי בגן הוא משחק רב הזמן אם לא כל הזמן עם בנות.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית אצל ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית אצל ילדים

סמדר ריינר
    14/07/2010

שלום רוני,
    זהות מינית מתגבשת באופן סופי אצל ילדים רק בגיל ההתבגרות. לא ניתן כרגע לדעת באופן וודאי וסופי לגבי הזהות המינית של בנך. אם את רוצה להתייעץ יותר לעומק אני ממליצה לך לפנות לבית חולים שניידר למחלקה שמתמחה שם בעניין זהות מינית אצל ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית אצל ילדים

רוני
    14/07/2010

האם את יודעת איזו מחלקה בשניידר מטפלת בזה? פניתי למס' מחלקות ואף אחד לא מתעסק עם זה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית אצל ילדים

סמדר ריינר
    14/07/2010

שלום רוני,
    תפני למחרפאה לרפואה פסיכולוגית, ותשאלי שם על הנושא, הוביל ואתו שם פסיכולוג בשם ד"ר תומר שכנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית אצל ילדים

רוני
    15/07/2010

תודה רבה על ההתייחסות.
    תומר שכנר כבר לא עובד שם, יש לך מישהו אחר להמליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית אצל ילדים

סמדר ריינר
    15/07/2010

שלום רוני,
    לא, לצערי לא מישהו ספציפי לתחום הזה. אם תומר שכנר אל עובד שם אבל המחלקה ממשיכה להתקיים כדאי לכם לפנות אליה בכל זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו