טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבן שלי בן שנתיים וחצי ולא נותן לאחיינית שלי כשבאה לבקר בצעצועים שלו .הוא ממש רכושני לדברים שלו ...כשהוא מבקר אצלה היא דווקא נותת לו. מה אני אמורה לעשות במצב כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאת, ילדים בגיל הזה הם פעמים רבות מאוד רכושנים. לא צריך להתרגש מזה, זה בדרך כלל מתמתן בהמשך. את יכולה לנסות להכין אותו לביקורים שלה, לסכם איתו מראש באיזה משחקים הוא כן מוכן לתת לה לשחק, ולחזק אותו ולשבח אותו על כך (אתה ממש ילד נדיב, ובוגר, כל הכבוד). אם זה מצליח - מה טוב, אם לא, לא נורא. אני מבינה שלא נעים לך בפני האחיינית או הוריה, אך מאחר ומדובר בקרובי משפחה שלך, הם יכולים להבין את המצב, הוא עדיין ילד מאוד קטן, ובינתיים כשהם מבקרים אותו עם הילדה הם יכולים להביא לה דברים מהבית לשחק איתם עד שזה יעבור לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד