עזרה בבקשהההה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשהההה
    יולה
    15/07/2010

שלום,בני בן ה3 ( בספטמבר, בע"ה) אמור לעלות לגן עירייה, כיום הוא בגן פרטי .
    אני מאוד מתלבטת היות והמטפלת בגן הציעה לי להשאירו שנה נוספת בפרטי כי לדעתה הוא יותררגיש, ישלו נקודות שבירה בהן הוא זקוק ליתר תשומת לב, זקוק לסיוע באוכל .לציין כי בני ישן בצהריים בגן, הוא אמנם גמול ביום ובלילהאבל לא יודעלנגב לבד את צרכיו, זקוק לעזרה כאשרהולך לשירותים, עושה צואה בסיר, לא עצמאי בלבישת בגדים ונעילת נעלים. מבחינה קוגנטיבית הוא בסדר לגילו.
    החשש שלי מהשארות בגן הפרטי היא שהוא יהיה הכי גדול והילדים שיהיה איתם הם יהיו קטנים ( הקטן בן שנתיים!)ויש אולי 3 שיהיו קטנים ממנו בכ3-4 חודשים . השאלההאם גן עירייה, והימצאותו עם ילדים גדולים ממנו יכול לגרום לו לתסכול
    לציין כי הוא מעט רגיש, אבל אוהב לשחק עם ילדים גדולים יותרולפחות 6 מילדי הגן הוא מכיר.
    אודהעל סיוע בקבלת ההחלטה הכה גורלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשהההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

סמדר ריינר
    15/07/2010

שלום יולה,
    אולי כדאי שפשוט תבררי קודם כל עם הגננת ש גן העיריה אליו הוא מיועד, מה היא חושבת על מצבו והאם יש באפשרותה להתמודד עם ילד שעושה בסיר וצריך האכלה. אם התשובה היא שלילית, הרי שתיחסך לך ההתלבטות. אני מתקשה להאמין שהגננות בגן העירייה יישבו להאכיל אותו, או יושיבו אותו על סיר, אבל אולי אני טועה.
    אני לא חושבת שזה נורא כל כך שהוא יישאר עוד שנה בגן הפרטי זה כנראה תואם יותר את צרכיו הריגשיים בכל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו