מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבת שלי יש בעיהאורנה15/07/2010
יש לי ילדה בת 12 שבלילות היא מתחילה לבכות בגלל שאני הולכת לישון ויש איזה מחנה קיץ שהיא אמורה ללכת אליו ואני לא יודעת מה לעשות עם יש פה מישהו שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 12
סמדר ריינר16/07/2010שלום אורנה,
האם תוכלי לפרט מעט יותר על מבנה המשפחה שלכם, על הילדה עצמה ומתי התחילה הבעיה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אורנה16/07/2010יש לנו במשפחה 4 ילדים היא הקטנה אבל שניים מהאחים הגדולים כבר לא גרים בבית אז בדרך כלל זה רק היא ואחותה הגדולה, יש לה המון חברים אבל היא לא רוצה להיפגש איתם כל החופש היא אומרת שלא בא לה וחברות שלה מתקשרות והיא אומרת לי להגיד שהיא לא בבית ורק בשבוע האחרון היא התחילה עם הבעיה הזאת והיא אמרה שלפני שנה או שנתיים היה לה את זה וזה הפסיק ועכשיו זה חזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר16/07/2010שלום אורנה,
תנסי להבין ממנה יותר, מה זאת אומרת שהיא בוכה כי את הולכת לישון? כי היא מפחדת להישאר לבד? איפה האבא ? אם היא מפחדת אז ממה בדיוק היא מפחדת? מה יכול לקרות כי את הלכת לישון? יבוא גנב? יקרה לך משהו? איזה חרדות יש לה לגבי העניין הזה?תנסי לבדוק בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה לגבי פחדים אצל ילידם האם יש משהו שיכול לעזור לכם, אחרי שתבררי שוב ממה היא פוחדת.
כיוון נוסף לבדיקה, וזה כיוון לבדיקה עם עצמך, מהן בדיוק התחושות שלך לגבי זה שהילדה הכי קטנה שלך מתבגרת ומועד עזיבתה את הבית הולך ומתקרב (למרות שהוא רחוק עדיין), איך זה בשבילך שהיא תיסע למחנה והבית יישאר כמעט ריק מילדים? איך זה בשבילך שעוד כמה שנים הוא באמת יישאר ריק מילדים? זו מחשבה שמעסיקה אותך?
ייתכן שבאופן לא מודע, גם אם אל דיברת על כך עם הילדה מעולם, ואולי גם לא עם עצמך, התחושות האלה, אם הן קיימות עוברות אליה, ומיתרגמות אצלה לחרדה לעזוב אותך. חומר למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 12
אורנה16/07/2010היא אומרת שהיא לא יודעת למה היא בוכה האבא נשאר ער והיא תמיד רואה סרטים עם אחותה הגדולה והיא לא מצליחה להסביר לי למה היא בוכה יכול להיות שיש לה חרדת נטישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 12
סמדר ריינר17/07/2010שלום אורנה,
בהחלט יוכל להיות, לכן הפניתי אותך לעמודת "שאלות נפוצות" לשאלה על פחדים של ילדים. אם זה ל אעוזר לכם אוי כדאי לשקולל פניה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)