מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעוט בן שנתיים מפחד ממקלחתמודאגת15/07/2010
שלום וברכה בני בן השנתיים אח לתאומה ילד פיקח מאוד,שמח וחיוני החל בשבוע האחרון לפחד מאוד מרחצה באמבטיה.רק מגיעה שעת האמבטיה והמילה מוזכרת הוא צורח ובוכה.הוא אומר שהוא מפחד מסבון.עד כה הוא נהנה מאוד מהרחצה המשותפת עם אחותו התאומה.בעבר,כשסבון נכנס לו מעט לעיניים הוא היה בוכה,אבל אח"כ נרגע והאמבטיה הייתה נמשכת.היו פעמים שהוא רצה שרק אני או אבא נרחץ ולא משהו אחר אבל זה לא הגיע למצב שכרגע הוא ממש לא מוכן להתרחץ.ניסינו בכיור בבית, הוא הסכים.אבל אצל סבתא,דודה הוא לא מסכים בשום פנים להכנס לאמבטיה אפילו.אנחנו עושים אמבטיה קצרה שמלווה בצרחות אימים.מה ניתן לעשות? הימים חמים ואי אפשר לוותר על רחצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באינטליגנציה רגשית
נעמה סבג שמש20/07/2010שלום לך,
זהו גיל שלא מעט ילדים מסרבים להתרחץ בו.
כדאי לדבר איתו על הנושא שלא באופן ישיר. כלומר:
להקריא לו סיפור (או להמציא כזה) בנוגע לילד שלא כ"כ אוהב להתרחץ, אבל בחר להכניס איתו משחק למקלחת , שישמח איתו.
אפשרי לו להכניס איתו משחק כדי לשחק במים. דאגי שהסבון יהיה כזה שלא ישרוף בעיניים, לכו ביד לבחור סבון לאמבטיה. הביעי התלהבות וכך גם הוא "יידבק" בהתלהבות ויתרגש.
המחיזי עם בובות אמבטיה.
אם תתמידי מס' ימים ותהיי עקבית, את תראי שיפור!
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
