חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות
    יפעת
    16/07/2010

בני בן שבע וחצי, בן בכור,מאז ומעולם ילד חששן וחרד, לאחרונה בשל אירועים מינוריים (בעיני) החרדות עלו מדרגה. יש לו מחשבות טורדניות (שוב בעיני) והוא חושש אפילו לעבור לחדר אחר בלי ליווי. אני יודעת שאני יכולה 'להשתיק' בעזרת תגובות פחות מכילות אבל אני לא בטוחה שזאת הדרך.
    קראתי בשאלות נפוצות את המלצותיכן ולשמחתי יישמתי בעצמי כמעט את כולן. יש לי תחושה שאנחנו מעבר לנורמאלי לגילו. מה הלאה? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות

סמדר ריינר
    16/07/2010

שלום יפעת,
    אם צודקת שתגובות פחות מכילות זה לא דבר שפותר את הבעיה. נשמע שכעת הזמן לפנות לטיפול. את יכולה לחפש מטפלים או במסגרת ציבורית של משרד הבריאות, שם הטיפול הוא בחינם, או דרך רשימת מטפלים שעובדים במחיר מסובסד עם קופת החולים שלך או לקבל המלצה ממכרים או מפסיכולוגית בית הספר על מטפלים פרטיים מומלצים באיזור מגורייך או כמובן לפנות לאחת מאיתנו שנמצאת באיזור מגורייך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו