טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי בת בגיל שנה וחצי. מבחינת דיבור היא מפותחת מאוד לגילה - מנהלת שיחה במשפטים שלמים, שרה שיר באורך מלא לבד ויודעת לבקש מה שהיא רוצה. בחודש האחרון אנחנו - גם אני וגם הגננת, שמנו לב לשינוי בהתנהגות. עד עכשיו יכולתי לשים אותה בגן בלי שהיה לה אכפת אם הלכתי או לא. לאחרונה היא בוכה כשאני הולכת ובגן רוצה כל הזמן שיהיו לידה או שירימו אותה. היא לא מאפשרת לגננת להקריא סיפור - רק צורחת ללא הפסקה ומנסה לשלוט בסביבה. גם כשיש ימי הולדת בגן היא רק בוכה. אם עד עכשיו היא הייתה נכנסת לחדרה לבד ומשחקת בצעצועים אז היום היא מבקשת שאהיה על ידה. גם כשאני קרובה אליה היא קוראת לי "אמא בואי". הגננת טוענת שמביחנה רגשית היא נהיתה תלותית ולא מפותחת. אני רוצה לציין שהיא הבכורה ושאני כרגע בהריון מתקדם. השאלה שלי היא כיצד לנהות איתה כדי לשנות את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד