ילדה בת שבע פלוס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שבע פלוס
    אמא
    16/07/2010

שלום

יש לי ילדה בת שבע פלוס תעלה השנה הזאת לכיתה א מכיוון שנשארה שנה בגן חובה החלטנו וגם באבחון הפסיכולוגי שנעשה המליצו לנו על השארות שנה נוספת בגן חובה . לפי דעתי הילדה שלי חברותית לפי דיווח הגננת משחקת עם חבריה לגן אלה שמתאמים לאופי שלה ולא עם בנות שלטניות וחזקות ממנה . בבית משחקת עם אחותה בת השלוש וארבעה חודשים מאד אוהבות לשחק ביחד למרות שרבות לפעמים . משחקות כמעט רוב הפעמים במשחקים סוציודרמטיים (להיות אמא או אבא תינוקת אחות ) . גם כאשר אני מזמינה לה חברה הביתה תמיד בסופו של דבר תשחק במשחק סוציודרמטי גם אם היא בבריכה למשל בכל מקום אפשרי תשחק במשחק זה . השאלה היא האם המשחק הזה מתאים לגיל שלה ?. למרות שהשארותה בגן כי תרמה קצת עדיין בתי מאד קשה לה לדחות סיפוקים . עדיין לא מתמודדת לפי דעתי אם קושי כמו לנסות להתקלח לבד כל דבר צריך להזכיר לה מה צריך לעשות . משחקי קופסא כמעט לא מענניים אותה בסוף תמיד תחזור לשחק משחק סוציודרמטי .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שבע פלוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שבע פלוס

סמדר ריינר
    16/07/2010

שלום לך,
    הילדה שלך בסדר גמור, מותר לה שמשחקי קופסה יעניינו אותה רק יותר מאוחר. ילדים בגיל הזה משחקים משחקי דמיון ומשחקי תפקידים וזה בסדר גמור.
    גם אם היא לא תשחק משחקי קופסה - שום אסון לא אסון לא יקרה. אני מניחה שמאחר והיא ילדה חברותית בקרוב היא תשחק מה שילדים אחרים ירצו, ואם הם ירצו משחקי קופסה - גם את זה היא תעשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו