טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילד שלי בן 5 אלרגי לכל מיני סוגי מזונות מתי לדעתכם אפשר יהיה (או בכלל לא) לאכול לידו דברים שלו אסור אך לא מסכנים אותו אני שואלת מבחינה נפשית, הקנאה .. אני בעד שידע שלא לכולם אסור מה שלו אסור, אבל גם לא רוצה שיחשוב שאני עושה בכוונה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל, זה לא קשור לגיל שלו אלא ליכולת שלך לעמוד בכאב שלו. קנאה ותסכול תמיד יהיו, בכל גיל, ונראה לי שקשה לך, ואני מבינה אותך לעמוד בכך. לא ציינת האם הילד כבר יודע על המיגבלה שלו, אם לא אז בודאי שהאכילה של מזונות כאלה כרורכה גם בלספר לו על כך וזה מאוד קשה. עם זאת, הילד גם מנהל חיים בחוץ, בגן, בקייטנה, בודאי הולך לחברים ואוכל אצלם והוא יצטרך להתמודד עם הדברים האלה ואולי כבר צריך. לכן זה לא עניין לדעתי של גיל הילד, אלא עניין של מתי את מוכנה נפשית לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד