מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני עובדת עצותנועה08/11/2007
בני בן 8 חודשים. גי'נגי מקסים אך ממש מבלבל אותי מצד אחד שאני מדברת אותו ומצחיקה אותו הוא מסתכל ומחייך ואציין שהוא גם כך עם כולם . אבל לפעמים ממש מוזר אני יכולה לקרוא לו 20 פעם והוא לא מתייחס או שעוד יותר מדאיג אותי כשבעלי בא לקחת אותי מהעבודה עם המתוקי הוא ממש לא התייחס אליי כאילו אנחנו לא מכירים בכלל . מה לדעתך יכול להיות אני כבר משתגעת מכל הדברים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 8 חודשים
שושי יעקובי08/11/2007נועה שלום.
כתבתי לך לפני מספר ימים ואני מבינה שדבריי לא הרגיעו אצלך את החרדה הגבוהה שאת חווה.
מתי החרדה הזו החלה? האם כשיצאת לעבודה, האם בעקבות שמשהו שקרה. נשמע שכשאת איתו מתקשרת צוחקת את מרגישה שהוא איתך צוחק. אבל כשאתם נפרדים ואת מגיעה או קוראת לו משהו בתגובה שלו לא כפי שאת מצפה. . אולי מה שיהיה נכון עבורך שמשהו יראה את הילד. הייתי מציעה לך לגשת בהתחלה לטיפת חלב, אותה אחות שמלווה אותכם מלידתו במעקב השגרתי יכולה מנסיונה לעזור במצבים של חשש מהתפתחות לא תקינה.
אל תשארי עם זה לבד.
שושי יעקובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לגבי ילד בן 8 חודשים
נעמי09/11/2007קודם תודה על תשומת ליבך והחרדה שלי החלה מסיפור מאוד עצוב על ילד שגילו לו תיסמונת שלא נדע בגיל 11 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)