אני עובדת עצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני עובדת עצות
    נועה
    08/11/2007

בני בן 8 חודשים. גי'נגי מקסים אך ממש מבלבל אותי מצד אחד שאני מדברת אותו ומצחיקה אותו הוא מסתכל ומחייך ואציין שהוא גם כך עם כולם . אבל לפעמים ממש מוזר אני יכולה לקרוא לו 20 פעם והוא לא מתייחס או שעוד יותר מדאיג אותי כשבעלי בא לקחת אותי מהעבודה עם המתוקי הוא ממש לא התייחס אליי כאילו אנחנו לא מכירים בכלל . מה לדעתך יכול להיות אני כבר משתגעת מכל הדברים האלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני עובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 8 חודשים

שושי יעקובי
    08/11/2007

נועה שלום.
    כתבתי לך לפני מספר ימים ואני מבינה שדבריי לא הרגיעו אצלך את החרדה הגבוהה שאת חווה.
    מתי החרדה הזו החלה? האם כשיצאת לעבודה, האם בעקבות שמשהו שקרה. נשמע שכשאת איתו מתקשרת צוחקת את מרגישה שהוא איתך צוחק. אבל כשאתם נפרדים ואת מגיעה או קוראת לו משהו בתגובה שלו לא כפי שאת מצפה. . אולי מה שיהיה נכון עבורך שמשהו יראה את הילד. הייתי מציעה לך לגשת בהתחלה לטיפת חלב, אותה אחות שמלווה אותכם מלידתו במעקב השגרתי יכולה מנסיונה לעזור במצבים של חשש מהתפתחות לא תקינה.
    אל תשארי עם זה לבד.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לגבי ילד בן 8 חודשים

נעמי
    09/11/2007

קודם תודה על תשומת ליבך והחרדה שלי החלה מסיפור מאוד עצוב על ילד שגילו לו תיסמונת שלא נדע בגיל 11 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו