מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד לא אוהב לשחק עם ילדיםאמא18/07/2010
בן 5 שנים. לא אוהב לשחק עם ילדים אחרים בכלל. וגם לא יודע לקבל ולתת אהבה להורים. אנחנו הורים מאוד אוהבים אותו ומה לא עושים לא אולך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 5
סמדר ריינר18/07/2010שלום לך,
לא נתת שום פרטים כמעט. מה הוא כן עושה כל היום, איך זה בא לילדי ביטוי, האם הוא יוצר קשר עין כשמדברים איתו, מה הגננת אומרת, האם זה תמיד היה כך או התחיל בשלב מסויים. אנא תני קצת יותר פרטים כדי שניתן יהיה להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא19/07/2010שלום. כשיוצאים בחוץ הוא צועק על ילדים. אנו הורים אומרים לך תשחק עם ילדים הוא צועק לנו"אני! אני!" ומרביץ לעצמו בבטן. ילד יכול להיות כל היום טוב תוך שניה להשתנות לילד לא רגועה כמו: שוב לצעוק ולהרביץ לעצמו. כשמסבירים לו אסור להרביץ ושזה כואב לבטן זה לא אוזר. ילד גדל לבד בבית. עד לפני חודשיים ילד היה אוהב לשחק עם חבר שלו. ילד שלי היה רץ אחרי לשחק ומאוד אהבנו זה. עכשיו ילד שלנו הוא ילד אחר. לא רוצה כלום. בגן אומרים שהוא אוהב גן אבל לא רוצה לשחק עם ילדים. שילדים רוצים לשחק איתו הוא לא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר20/07/2010שלום לך,
אני חייבת להודות שההתנהגות שאת מתארת לא כל כך מובנת לי, כפי הנראה קרה משהו לפני חודשיים שגרם לשינוי בהתנהגות. ההתהגות שאת מתארת נראית מחוץ להקשר וקשה מאוד לההבין אותה, לפחות לפי הרקע שנתת. התהנגותו גם מצביעה על מצוקה (מרביץ לעצמו). אני מציעה שתיגשו לגורם מקצועי, שיכיר אתכם ואותו יותר לעומק ויסייע להעריך במה מדובר. אם הוא בן 5 ובגן עירייה אולי כדאי להתחיל מפסיכולוגית הגן, והיא תוכל להתרשם יותר ולהפנות אתכם לגורם המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)