בת שמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שמונה
    עינת
    18/07/2010

שלום

בתי בת שמונה תלמידה טובה מכינה יפה שיעורי בית ויודעת להעסיק את עצמה יפה.
    הבעיה היא עם אחיה. יש לה אחות בת שלוש וחצי ואח בן שנתיים הענין שהיא לא יודעת "לשחק" איתם היא מנסה לחנך אותם: צועקת עליהם,מתווכחת איתם כאלו הם חבריה לכיתה. המון פעמים
    אני מעירה לה שאם יש בעיה רצינית אני או בעלי נמצאים בסביבה שתקרא לנו, אני לא מבקשת ממנה לוותר על כל דבר ששיך לה והוא חשוב לה אבל על סתם צעצוע אני מצפה ממנה לקצת בגרות לוותר
    להבין שהם עדין תנוקות אבל זה נורא קשה מה לעשות? דבר נוסף שקשה איתה זה שכל דבר כמעט שאומרים לה מתחיל משא ומתן ( אבל אני חושבת ככה... ואם אני יעשה ככה אז יקרה ככה...) יש נושאים שאפשר לדבר על זה אבל יש מקרים שככה אני או בעלי החלטנו וזה פשוט מעייף וסוחט לנו את כל האנרגיה שלנו ובסוף אנחנו גם מרימים את טון הדיבור שלנו משהו שאנחנו לא אוהבים? מה גם שהקטנים לומדים ממנה!

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שמונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שמונה

סמדר ריינר
    18/07/2010

שלום עינת,
    משהו לא ברור לי. ילדה בת שמונה אין לה כל כך עניינים משותפים עם ילדים בגילאים האלה. לכן היא יכולה להיות איתם זמן קצר בלבד, בודאי לא לשחק איתם אחר הצהריים שלמים. לפי מה שאת מתארת מדובר כנראה במשהו שקורה כל הזמן, ולכן סוחט המון אנרגיה, כי הוא לא מתנהל טוב. אם ההבנה שלי נכונה, אז בעצם הילדה נמצאת עם הקטנים במשך אחה"צ או במשך היום בחופש כשאתם עסוקים בעניינים אחרים, ואם זה כך והבנתי נכון - זה ממש לא מתאים. את הילדים הקטנים אתם צריכים למצוא דרך להעסיק והילדה צריכה לשחק עם ילדים בני גילה. מדי פעם יהיה לה חיכוך אות שניים עם הקטנים והיא לא תסכים לוותר, אב זה לא משהו שאמור לקרות יותר מפעם ביום נגיד, אלא אם כן אתם בונים על כך שהיא תהיה איתם כל היום או הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו