היאוש!!!!!מגיע!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היאוש!!!!!מגיע!!
    ליאת
    19/07/2010

רציתי לשאול 2 שאלות אני ממש משוועת לעזרה!!
    יש לי מתוק בן שנים 5 ומתוקה בת 7 חודשים.הילד שלי לא מפסיק להציק לקטנה.דורך עליה בועט בה יושב עליה בכל הזדמנות.גם שהוא משחק איתה פתאם הוא מחטיף לה.מה לא ניסיתי.תשומת לב רק לו.מתנות.עונש בחדר אם הוא מציק.נשיקות .סליחות.כלום לא עוזר אין לי רגע מנוחה.לפעמים הוא הולך עליה ואומר מה לא ראיתי אותה בכלל!!אני ממש מפחדת עליה ולא מתייחסת אליה בככל בקרבתו..
    מה לעשות?????
    איך אני צריכה לנהוג?לכעוס?לוותר??להתעלם??
    דבר 2:
    הגגננת גם אמרה לי שהוא מנסה להיות בגן במרכז ולא ממש מצליח אז הוא מתוסכל בגלל זה וצריך להשאר עוד שנה{לציין שהוא ילד חכם כבר כמעט יודע לקרוא הכל ואין לו שום בעיות קשב.}להשאיר אותו?זה בגלל הלידה?לציין שלא חסר לו כלום יש לו כל מה שילד היה חולם.אבל אין לו ממש חברים בשכונה ורב היום הוא לבדו.
    מה אעשה?תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היאוש!!!!!מגיע!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5

סמדר ריינר
    19/07/2010

שלום ליאת,
    נראה שמשהו מציק לילד שלך, הוא בודד, אין לו חברים ומחפש נואשות תשומת לב. ייתכן שניסית לתת לו תשומת לב, אך אינני יודעת כמה זמן ניסית, מה כללה תשומת הלב, איזו התייחסות הו אמקבל בשאר הזמן, וכו'.
    לגבי השארתו בגן לא כל כך הבנתי, הוא בן 5, הוא בגן עירייה? השארתו בגן זה אומר במקום כיתה א', ? אם הוא בגן עירייה, יש פסיכולוגית לגן, וכדאי שתתייעצי איתה יותר לעומק, ולא תסתמכי רק על המלצת הגננת.
    אני מתרשמת שנוצר מצב שהילד לא בטוח שחושבים עליו ועסוקים בו כשהוא לא מתפרע, והוא מתקשה לקחת מקום אצל אנשים וילידם בדרך אחרת, וזו נראית לי סיבה לייעוץ קצת יותר מעמיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו