מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 7 תמיד מעדיף לשחק עם בנותיפית16/04/2007
בני בן ה-7 תמיד נמצא עם קב' הבנות,הוא ילד מאוד רגיש,חרוץ וחברותי,יש לציין שכל ילדי הכיתה אוהבים אותו.
הוא מעדיף לשחק עם בנות ואותי זה מדאיג.ואם ילד מעיר לו:"אתה בת"?הוא מתעצבן ואומר "די כבר אני בן"
לא אוהב את כל משחקי הבנים,האלימים יש לומר,לא משחק עמם כדור בהפסקה.
אע"פ שזה אולי נשמע פרמיטיבי,זה מדאיג אותי ואת בעלי,יש מה לדאוג בגיל הזה לגבי מיניות הילד?
איך אנחנו אמורים להתמודד עם התופעה מולו?האם להעיר לו שישחק גם עם בני מינו?עד כמה זה מזיק להתערב?
אמא לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא הלחוצה
שרון באומל16/04/2007שלום לך.
כתבת שילדך הינו בעל כישורים חברתיים ובעל יכולת להיות אהוד, וזה דבר מאוד חשוב בעיניי. העובדה שהוא מעדיף לשחק עם בנות אינה מראה על דבר ואינה מרמזת על נטיות עתידיות. יש בנים אשר הפיסיות הגברית אינה מדברת אליהם. אוסיף ואומר שאני חושבת שהחברה שלנו הולכת לקראת "הגבר המטרוסקסואל", בעל העולם הרגשי המפותח והיכולת להתחבר לצדדים, הנחשבים באופן סטריוטיפי, ל"גבריים".
אני חושבת שבעיקר לא כדאי להראות לילד שלכם שאתם לחוצים, ולא לתת לו להבין שהוא "חריג" בעיניכם. חשוב עבור התפתחותו התקינה, שתקבלו אותו כמו שהוא ותעודדו את הצדדים החזקים שלו ואת תחומי העניין המהווים את המהות שלו.
אני בהחלט מבינה את הדאגה, אבל הסירו אותה מליבכם, לפחות כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)