גיל 8 ו-6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל 8 ו-6
    שמרית
    19/07/2010

שלום
    יש לי בן כמעט בן שמונה ובת אחותי בת 6
    יש לציין כי בני ילד טוב אחראי תלמיד מצטיין גם בלימודים וגם בעזרה לזולת.
    גם הילדה רגילה חברותית
    בדרך כלל היו לא כל כך מסתדרים בניהם. והביקורים המשפחתיים היו מאד מעיקים.
    השבוע כשנפגשנו קרה דבר מוזר היה שקט
    ואז כשבעלי הלך לבדוק מה קורה היות והיה יותר מידי שקט
    הוא ראה את הילדה שוכבת על בני. וכשהוא נכנס הם קצת הופתעו ובני אמר שהיא מחבקת אותו.
    בבית לא ידעתי איך להתייחס לדברים וניסיתי לגשש ולראות במה מדובר אז בני אמר שיש דברים פרטיים שהוא לא חייב לשתף אותי.
    כמובן שלא אמרתי שאני יודעת משהו על הארוע הספציפי
    אני לא מפסיקה לחשוב על כך ורוצה מאד עזרה כיצד עלי לנהוג.
    אני חושבת שצריך להציף את הדברים היות והוא נפגש אחר הצהריים הרבה עם חברים ואני לא רוצה לחשוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל 8 ו-6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים מיניים של ילדים

ד''ר שירי שדה שרביט
    19/07/2010

שמרית שלום,
    אני לא יודעת אם מה שקרה עם הבת-דודה היה חד פעמי או לא, אני כן יודעת שסקרנות מינית היא דבר טבעי, חלק מהחיים. הבן שלך הוא עדיין ילד צעיר ברשות הוריו, שברור שאינו מבחין בין סקרנות מינית טבעית לבין מעשים שאינם תואמים. לכן לדעתי זהו תפקידך ההורי לשוחח עם בנך (יחד עם בעלך), בצורה לא שיפוטית ומבלי להעביר לו את החרדה שלכם, להבין ממנו מה התרחש שם, ולהסביר לו על מגע מתאים ולא מתאים. גם את כתבת שאת חושבת שנכון "להציף את הדברים" ואכן כדאי שיפתח בעזרתכם את ההבחנה ואת ההיכרות עם גבולות הגוף. כמובן שחשוב מאוד לשמור על שיחה לא שיפוטית ולא מאשימה חלילה.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו